Lesivideó A mandalóri 3. évadának forgatásáról

MandoS2_BoKatan_Bust_cover_1.jpg

Nagyjából fél év múlva, 2023 februárjában folytatódik Din Djarin és Grogu kalandja A mandalóri 3. évadában. A sztorijáról még csak találgathatunk, de a Star Wars Celebrationon, exkluzívan csak az ott tartózkodóknak levetített kedvcsinálóból tudjuk, hogy visszatér Bo-Katan, Greef Karga, Dr. Pershing, a fegyverkovács, és az Új Köztársaság is részét képezi majd az új etapnak. Az egyik legérdekesebb szál minden bizonnyal Bo-Katan és a címszereplő közti kapcsolat dinamikája lesz, mivel a második évad végén végül Djarinnál kötött ki a Sötétkard, amely birtoklásának kérdése problémákat generálhat a karakterek között. Ugyan még március végén fejeződött be az évad forgatása, egy most kiszivárgott lesivideó is rámutat a szövetségben lévő felek közti súrlódásokra.

A kaliforniai Long Beach-nél lévő El Dorado Parkban felvett jelenetben Bo-Katan Kryze harcol másodmagával egy másik mandalori, nagy valószínűséggel egy szintén éjjeli bagoly páncélossal. Egyikük feltehetőleg a Simon Kassianides által megformált Axe Woves lesz, viszont nehéz eldönteni, Woves az ellenséget, vagy a szövetségest testesíti-e meg. A Bespin Bulletin azt is jelentette, hogy egy másik személyt is kiszúrtak, aki nagyon hasonlít a Sasha Banks által játszott Koska Reeveshez, bár őt nem kapták lencsevégre, ugyanakkor a színésznő korábban kijelentette, nem lesz benne a harmadik felvonásban.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo