Rajongói képregény készül a Star Wars ismeretlen hőseiről

Image3.jpg

LEGO Flood Blog készítője, aki a Star Wars világának, különösen a klasszikus trilógiának nagy rajongója, most egy Lego Star Wars képregényt akar elindítani. A Background Heroes egy online képregénysorozat lesz, amely mindenki számára ingyenesen elérhető. A szerző szavaival:

"A Background Heroes felfogható egy Star Wars paródiának, egy alternatív Star Wars történetet mesél el, a humor, a kaland, az akció mellett bőven találhatunk benne popkulturális utalásokat és akár mély gondolatokat is... A Star Wars rajongóknak üzenem, hogy ők nagyon fogják élvezni az eredeti történettel való kapcsolódási pontokat és utalásokat, még ha ki is derül egy két, eddig nem közismert tény a szent iratokról."

Részletek a folytatásban!

DSCN1532

A történet főszereplője egy vegyes összetételű csapat lesz, akik űrhajójukon embereket és mindenféle árukat csempésznek, és közben különféle kalandokba keverednek: például megdöntenek egy elnyomó királyságot, és véletlenül elpusztítanak egy birodalmi flottát. Mindeközben (akaratukon kívül) valahogy mindig előremozdítják a galaxis történéseit - amelyeket a Star Wars filmekből ismerünk.

Az epizódok havonta fognak majd megjelenni. Az első 12 rész az eredeti trilógia történetével egy időben játszódik majd, de természetesen mindent a képregény főhőseinek szemszögéből láthatunk. Az elején például, miután sikeresen kikerülték a Leia hercegnő elfogása miatti bonyodalmakat, a Tatooine-ra érkeznek, egy rejtélyes megrendelő ugyanis Jabba palotájából szeretne velük ellopatni egy tárgyat. A csapat itt aztán kiegészül egy szerencsétlenül járt birodalmi rohamosztagossal és egy Twi'lek táncosnővel; a tetteik pedig olyan lavinát indítanak el, amely a Birodalom és a Lázadók sorsát is eldöntheti.

Image7
A képregények a backgroundheroes.net oldra fognak kikerülni, angol nyelven, és tervben van a párhuzamos magyar nyelvű vonal létrehozása is. Az oldalt Facebookon is lehet követni, és van YouTube csatornája is.

Annak érdekében, hogy a projekt a tervezett ütemben valósulhasson meg, közösségi finanszírozási kampány indult. Aki tehát szeretné a képregény készítését anyagilag támogatni, az itt tudja megtenni a IndieGoGo-n.

Emellett, ha valaki esetleg fel tud ajánlani (kölcsönbe) LEGO-figurákat vagy készleteket a fotózásokhoz, vagy ötletekkel tudna segíteni, az írjon a szerzőnek a legoflood (a) gmail (pont) com címre!

IMG 20180119 181713 1

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"I’ve heard the speech, sweetheart. ‘A glorious return to the Republic of old.’ To a guy like me, a new boss is still a boss."
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 márc 19 : 14:34
  Beküldte: SonOfMurglak

  Várós, a Lego Floodot is nagyon bírtam 08

  0 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 márc 22 : 20:59
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  "A történet főszereplője egy vegyes összetételű csapat lesz, akik űrhajójukon embereket és mindenféle árukat csempésznek, és közben különféle kalandokba keverednek: például megdöntenek egy elnyomó királyságot, és véletlenül elpusztítanak egy birodalmi flottát. Mindeközben (akaratukon kívül) valahogy mindig előremozdítják a galaxis történéseit - amelyeket a Star Wars filmekből ismerünk."

  Elég Coen-esen hangzik, szóval biztos, jó lesz.

  1 0

 • owokaleyo1992

  Könyvek

  Ismét egy segítséget szeretnék kérni, ugyancsak a Zsivány egyes képes[tovább...]
  Írta: owokaleyo1992 22 perce .
 • Blade

  Könyvek

  A szukits akciónál megvettem 3 db páros könyvet igazán jól jártam. Az[tovább...]
  Írta: Blade 3 órája .
 • Blade

  Hibajelentő / Segítség kérés

  Privát üzenetet akarok írni, de csak úgy lehet, ha kiválasztom az ill[tovább...]
  Írta: Blade 3 órája .
 • Blade

  OFF Topik Csevegő

  https://port.hu/ cikk/tv/sosem- talalnad-ki-ki-lesz- az-agymenok-utol[tovább...]
  Írta: Blade 1 napja .
 • Blade

  Solo: Egy Star Wars-történet

  http://hu.ign.com/ star-wars-anthology- 2/36511/news/ezek-a- zseniali[tovább...]
  Írta: Blade 1 napja .

Hirdetések

300x279 Szukitshu Banner 001

Ezen a napon...

Nothing much happened.

Online

 • Vendégek: 27
 • Tagok: 1
 • Tagok: 264
 • Legújabb:MasterKenobi
 • Legtöbb online:106
  Vendégek: 105 Tagok: 1 ekkor: 2018 január 23 kedd - 23:12:08