728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Rajongói képregény készül a Star Wars ismeretlen hőseiről

Image3.jpg

LEGO Flood Blog készítője, aki a Star Wars világának, különösen a klasszikus trilógiának nagy rajongója, most egy Lego Star Wars képregényt akar elindítani. A Background Heroes egy online képregénysorozat lesz, amely mindenki számára ingyenesen elérhető. A szerző szavaival:

"A Background Heroes felfogható egy Star Wars paródiának, egy alternatív Star Wars történetet mesél el, a humor, a kaland, az akció mellett bőven találhatunk benne popkulturális utalásokat és akár mély gondolatokat is... A Star Wars rajongóknak üzenem, hogy ők nagyon fogják élvezni az eredeti történettel való kapcsolódási pontokat és utalásokat, még ha ki is derül egy két, eddig nem közismert tény a szent iratokról."

Részletek a folytatásban!

DSCN1532

A történet főszereplője egy vegyes összetételű csapat lesz, akik űrhajójukon embereket és mindenféle árukat csempésznek, és közben különféle kalandokba keverednek: például megdöntenek egy elnyomó királyságot, és véletlenül elpusztítanak egy birodalmi flottát. Mindeközben (akaratukon kívül) valahogy mindig előremozdítják a galaxis történéseit - amelyeket a Star Wars filmekből ismerünk.

Az epizódok havonta fognak majd megjelenni. Az első 12 rész az eredeti trilógia történetével egy időben játszódik majd, de természetesen mindent a képregény főhőseinek szemszögéből láthatunk. Az elején például, miután sikeresen kikerülték a Leia hercegnő elfogása miatti bonyodalmakat, a Tatooine-ra érkeznek, egy rejtélyes megrendelő ugyanis Jabba palotájából szeretne velük ellopatni egy tárgyat. A csapat itt aztán kiegészül egy szerencsétlenül járt birodalmi rohamosztagossal és egy Twi'lek táncosnővel; a tetteik pedig olyan lavinát indítanak el, amely a Birodalom és a Lázadók sorsát is eldöntheti.

Image7
A képregények a backgroundheroes.net oldra fognak kikerülni, angol nyelven, és tervben van a párhuzamos magyar nyelvű vonal létrehozása is. Az oldalt Facebookon is lehet követni, és van YouTube csatornája is.

Annak érdekében, hogy a projekt a tervezett ütemben valósulhasson meg, közösségi finanszírozási kampány indult. Aki tehát szeretné a képregény készítését anyagilag támogatni, az itt tudja megtenni a IndieGoGo-n.

Emellett, ha valaki esetleg fel tud ajánlani (kölcsönbe) LEGO-figurákat vagy készleteket a fotózásokhoz, vagy ötletekkel tudna segíteni, az írjon a szerzőnek a legoflood (@) gmail (pont) com címre!

IMG 20180119 181713 1

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 márc 19 : 14:34
  Beküldte: SonOfMurglak

  Várós, a Lego Floodot is nagyon bírtam 08

  0 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 márc 22 : 20:59
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  "A történet főszereplője egy vegyes összetételű csapat lesz, akik űrhajójukon embereket és mindenféle árukat csempésznek, és közben különféle kalandokba keverednek: például megdöntenek egy elnyomó királyságot, és véletlenül elpusztítanak egy birodalmi flottát. Mindeközben (akaratukon kívül) valahogy mindig előremozdítják a galaxis történéseit - amelyeket a Star Wars filmekből ismerünk."

  Elég Coen-esen hangzik, szóval biztos, jó lesz.

  1 0

 • PAVideoStudio

  Egyéb könyvek

  James R. Hansen: Az első ember - Neil Armstrong élete A könyv Neil A[tovább...]
  Írta: PAVideoStudio 1 napja
 • pla

  Könyvek

  Sziasztok !Vajon mit tudunk meg a Zsivány Egyes: Képes Enciklopédiábó[tovább...]
  Írta: pla 3 napja
 • RacerX

  Star Wars IX. rész

  Van olyan dolog ami szerinted valaha is jól működött?
  Írta: RacerX 3 hete
 • Steery

  Rendezvények

  Beszélgetés a Star Wars pszichológiájáról Lázár Gergely és Brandon Ha[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Ebben a cikkben azt bizonygatják, hogy nem megy a film rovására a roh[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 46
 • Tagok: 0
 • Összes tag:448
 • Legújabb:Bandert01
 • Legtöbb online:187
  Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56