Rajongói képregény készül a Star Wars ismeretlen hőseiről

Image3.jpg

LEGO Flood Blog készítője, aki a Star Wars világának, különösen a klasszikus trilógiának nagy rajongója, most egy Lego Star Wars képregényt akar elindítani. A Background Heroes egy online képregénysorozat lesz, amely mindenki számára ingyenesen elérhető. A szerző szavaival:

"A Background Heroes felfogható egy Star Wars paródiának, egy alternatív Star Wars történetet mesél el, a humor, a kaland, az akció mellett bőven találhatunk benne popkulturális utalásokat és akár mély gondolatokat is... A Star Wars rajongóknak üzenem, hogy ők nagyon fogják élvezni az eredeti történettel való kapcsolódási pontokat és utalásokat, még ha ki is derül egy két, eddig nem közismert tény a szent iratokról."

Részletek a folytatásban!

DSCN1532

A történet főszereplője egy vegyes összetételű csapat lesz, akik űrhajójukon embereket és mindenféle árukat csempésznek, és közben különféle kalandokba keverednek: például megdöntenek egy elnyomó királyságot, és véletlenül elpusztítanak egy birodalmi flottát. Mindeközben (akaratukon kívül) valahogy mindig előremozdítják a galaxis történéseit - amelyeket a Star Wars filmekből ismerünk.

Az epizódok havonta fognak majd megjelenni. Az első 12 rész az eredeti trilógia történetével egy időben játszódik majd, de természetesen mindent a képregény főhőseinek szemszögéből láthatunk. Az elején például, miután sikeresen kikerülték a Leia hercegnő elfogása miatti bonyodalmakat, a Tatooine-ra érkeznek, egy rejtélyes megrendelő ugyanis Jabba palotájából szeretne velük ellopatni egy tárgyat. A csapat itt aztán kiegészül egy szerencsétlenül járt birodalmi rohamosztagossal és egy Twi'lek táncosnővel; a tetteik pedig olyan lavinát indítanak el, amely a Birodalom és a Lázadók sorsát is eldöntheti.

Image7
A képregények a backgroundheroes.net oldra fognak kikerülni, angol nyelven, és tervben van a párhuzamos magyar nyelvű vonal létrehozása is. Az oldalt Facebookon is lehet követni, és van YouTube csatornája is.

Annak érdekében, hogy a projekt a tervezett ütemben valósulhasson meg, közösségi finanszírozási kampány indult. Aki tehát szeretné a képregény készítését anyagilag támogatni, az itt tudja megtenni a IndieGoGo-n.

Emellett, ha valaki esetleg fel tud ajánlani (kölcsönbe) LEGO-figurákat vagy készleteket a fotózásokhoz, vagy ötletekkel tudna segíteni, az írjon a szerzőnek a legoflood (@) gmail (pont) com címre!

IMG 20180119 181713 1

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo