Legendás gonosz a The Acolyte sorozatban?

acolyte.jpg

Egyre több hivatalos és nem hivatalos információ lát napvilágot a különböző Star Wars-projektekről. Az Aesokas nevű Twitter-fiók legutóbb a Tales of the Jedi animációs sorozat kulcsjeleneteit szivárogtatta ki, amiket hamar le is töröltek. Ezúttal újabb, erősen spoileres cselekményt osztott meg a Köztársaság Fénykora érájában játszódó, a 2023-ban érkező The Acolyte-ról. Figyelem, a továbbiakban spoilerek olvashatóak.

A sok részlet között hemzsegnek a kódnevek, de kitüremkedik egy bizonyos karakter, akiről már sokat hallottunk korábban, és ő valószínűleg nem lesz más, mint Palpatine mestere, Darth Plagueis, a bölcs, akit álmában ölt meg Sidious. A forrás továbbá azt is állítja, hogy a szóban forgó karakter egy nem emberi fajhoz tartozó egyed lesz, és CGI technológiával lesz életre keltve.

 

Eleddig a Legendákban volt nagyobb szerepe A Sithek bosszújában bevezetett, muun Plagueisnek, a legnépszerűbb média az ő nevével fémjelzett könyv James Luceno tollából. A The Acolyte 100 évvel játszódik a Baljós árnyak előtt, így a legtöbb előzmény trilógiás szereplő nem fog helyet kapni, persze akadhatnak kivételek, például Yoda mester, aki a Köztársaság Fénykora-történetekben már szerepelt.

(A borítókép csupán illusztráció.)

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo