Lassan az Ahsoka forgatásához is hozzálátnak

ahsoka_mando.jpg

Óriási a dömping a Star Wars-sorozatok háza táján, ipari mennyiségben gördülnek le a futószalagról az új és új projektek. Idén a legoptimálisabb esetben négy évadot mutatnak be, de szimultán folynak a produkciós munkálatok is. Jelenleg aktív státuszban a The Mandalorian harmadik felvonásának forgatása, továbbá az Andor második évada a jelek szerint ősszel kerül mozgásba.

2023-ban várományos valamint az Ahsoka címre keresztelt sorozat Rosario Dawson főszereplésével, amit még nem kezdtek el forgatni, de a Bespin Bulletin információi szerint erre már nem sokat kell várakozni, 2022 áprilisára ütemezték a kamerák beizzítását az illetékesek. Ez némi csúszást jelent az elméletileg eredetileg márciusra tervezettől, mert a The Mandalorian harmadik évadához pár hetet "átcsoportosítottak" a togruta produkciójából, ami a Stormcrow (Viharvarjú) munkacímet viseli egyébként. Az Ashokától elvont időszakra talán a The Volume technológia nagy igénybevétele miatt van szükség, de az is állhat mögötte, hogy az Ahsoka sorozat szereplői éppen a Mando 3-ban vendégszerepelnek, és a kölcsönös közreműködés bevett szokássá alakult a Mandoverzumban.

A The Mandalorian második évadának ütemét alapul véve az Ahsoka érkezése nagyjából 2023 tavaszára várható, ha a koronavírus-járvány nem nehezíti meg a dolgokat és nem módosítja a terveket.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner Allo

Hirdetés

Thrawn Allo Banner