Különleges helyszínt láthatunk újra az Ahsokában

rosario_dawson_ahsoka_tano_mandalorian.0.jpg

Egy ideje már lehet tudni, hogy az Anakint játszó Hayden Christensen visszatér majd az Ahsoka-sorozatban, most pedig egy érdekes pletyka látott napvilágot a szerepével kapcsolatban. A továbbiak erősen spoileresek, így ennek tudatában folytassa az olvasást mindenki.

A Making Star Wars oldal azt írja, értesüléseik szerint klónháborús flashback-jelenetek mellett a mustafari csatát felidéző részben is viszontláthatjuk majd Christensent. Ugyanakkor állítólag nem szimpla flashbackek lesznek, hanem a korábban megismertek "mi lett volna, ha" változatai. Ugyanis a szivárogtató szerint Ahsoka a Lázadókban megismert Világok közötti Világ segítségével megtudja, hogy hová vezetett volna, ha bizonyos helyzetekben máshogy dönt.

Így pl. kiderül, hogy Anakin akkor is átállt volna a Sötét Oldalra, ha Ahsoka végül is a Jedi Rendben marad. Sőt, abban az esetben éppen Ahsoka került volna szembe vele a Mustafaron. Ebből Ahsoka azt tudhatja meg, hogy Anakinnak a sorsa volt, hogy Darth vaderré váljon.

De emellett a Világok közötti Világ felvillantják annak a lehetőségét, hogy mi lett volna, ha Ahsoka megöli Thrawnt: Ezra sorsa ebben az esetben is hasonlóképpen alakult volna.

Mindez arra sarkallja majd Ahsokát, hogy megbékéljen a történtekkel és ne eméssze magát a korábbi döntései miatt.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo