Különleges fegyvert mutat be a Doktor Aphra-képregény

doctor_aphra_17_cover_TALL.jpg

Doktor Aphra karakterével először a 2015-ös Darth Vader képregénysorozatban találkozhattunk, azóta pedig olyannyira közönség-kedvenccé vált a rajongók körében, hogy hangoskönyv-adaptációja mellett második saját képregény-sorozatát mesélik el, ami A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közti időkben játszódik. Az új kalandokban se lehet nyugodt az archeológus a szintén több éve ismert szereplő, Sana Starros oldalán, mivel mágnesként vonzza a bajt, a 17. számban ezúttal pedig egy régi ellenségét, de az olvasók szemén keresztül egy új fegyvert is megismerhetünk.

A StarWars.com pár oldalt előzetesen közzétett a jövő január 5-én megjelenő képregényszámból, amiben az okkult rituálékban érdekelt és járatos Kho Phon Farrus, Aphra régi nemezise próbálja megállítani a régészt és Starrost a Coruscanton abban, hogy egy gondolatmanipuláló fegyvert leszállítsanak megbízóiknak. Ám egy veszélyes fegyver is birtokában van, a Csapások Korbácsa (Whip of Sorrows). A tárgyat az ősi Felemelkedés szekta készítette, és használója képes semlegesíteni és működésképtelenné tenni azt a sugárvetőt, amint az ostor a lőfegyverrel érintkezik, mivel elszívja belőle az energiát. Sana sugárvetője is így jár, majd Farrus Aphra feljavított tetovált alkarjára tekeri az ostort, ami robbanást eredményez. Ezzel ér véget a szemelvény, ami további kérdéseket is megfogalmaz az olvasóban, miszerint a korbács csak a mechanikus tárgyakra hat-e, és a szerves dolgoknál ártalmatlanok-e, illetve Aphra esetében a kibertetoválások miatt történt detonáció?

Doctor Aphra 17 Preview 2

Doctor Aphra 17 Preview 3

Doctor Aphra 17 Preview 4

Doctor Aphra 17 Preview 5

Doctor Aphra 17 Preview 6

Doctor Aphra 17 Preview 1

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo