Kritikusok díját nyerte el a The Mandalorian

favreau_pic.png

Nemrég, augusztus végén tartották a 18. Annual Gold Derby TV Awards díjátadót, amelyen a The Mandalorian több kategóriában is esélyes volt, de végül két díjat hozott el az Ahsokát alakító színésznő, Rosario Dawson a legjobb vendégszínésznő, és a legjobb drámaepizód díját is megkapta a sorozat (a második évad ötödik részéért, azaz a "The Jedi" című 13. fejezetért).

A napokban pedig lezajlott egy másik gála is: a néhány éve alapított Hollywoodi Kritikusok Szövetsége (Hollywood Critics Association - HCA) idén tartotta első TV-s díjátadóját. A járványhelyzetre való tekintettel a ceremónia online zajlott. A legjobb streamingen futó drámasorozat kategóriában pedig a díjat a The Mandaloriannek ítélték oda, amivel a Star Wars-széria olyan sorozatokat győzött le, mint A korona vagy A szolgálólány meséje.

Jon Favreau és Dave Filoni előre felvett videóüzenetben köszönték meg a díjat. Filoni köszönetet mondott Kathleen Kennedy-nek a támogatásáért és George Lucasnak a messzi-messzi galaxis megteremtéséért. Favreau megköszönte a díjat a Kritikusok Szövetségének, emellett háláját fejezte ki a Lucasfilmnek, Disney Plusnak, családjának és persze a közönségnek.

A sorozat ráadásul hamarosan újabb díjakat kaphat: ahogy azt korábban megírtuk, jelölték több Emmy-re (az Emmy-díjátadó szeptember 18-19-én lesz),


A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Vader Ll

Hirdetés

Viharfellegek Ll