9 év kihagyás után új évadot kap a Space Janitors

space_janitors_pic.png

A Star Wars nagyon sok lelkes rajongót inspirált saját fanprojekt készítésére, ilyen például a Magyarországon készülő Vader-film. A rajongói alkotásoknak a többsége komoly hangvételű, de azért akadnak humoros-parodisztikus jellegűek el is. Ezek közül kettő emelkedik ki, a CollegeHumor csapata által készített Troopers ("Rohamosztagosok") című sorozat és egy kanadai alkotógárda szériája, a Space Janitors ("Űrgondnokok"), amely utóbbi hosszabb kihagyás után fog új epizódokkal jelentkezni.

A Davin Lengyel és Geoff Lapaire által készített, díjnyertes Space Janitors főszereplője két gondnok, Darby Richards (Brendan Halloran) és Mike Chet (Pat Thornton), akik egy birodalmi űrállomáson dolgoznak, aztán az unalmas hétköznapjaikból különféle kalandok rántják ki őket.

A websorozat mostanáig három évadot ért meg, legutóbbi epizódja 2015 elején került fel a netre. Most viszont az alkotók bejelentették, hogy megkezdődött a negyedik évad forgatása. A folytatáshoz megújult a címfelirat és a logó, ezeket már közzé is tették:

Space Janitors Logo 2

Space Janitors Logo
Az új részek érkezését 2024-re ígérik, addig is az Instagram-oldalukon fogják dokumentálni a forgatást. Aki esetleg nem ismeri a sorozatot, ezen a linken találja az eddigi három évad epizódjait, alább kedvcsinálónak beszúrtuk a legelső részt:


Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo