Könyvtrilógiává bővül a Padmé-regénysorozat

queen_s_hope_padme__TALL.jpg

A Királynő árnyéka és a Királynő végveszélyben után könyvtrilógiává bővül a Padmé könyvsorozat: E.K. Johnston (Ahsoka, Bizonyos szemszögből) tollából érkezik egy újabb Padmé-regény, ami a Klónháború korában, annak is vége felé játszódik: a Queen's Hope, szabad fordításban A királynő reménye.

A szinopszis szerint a konfliktusok sűrűjében Padmé egy küldetés során új szerepekben találja magát, mint háborús időkben munkálkodó szenátor, feleség és egy lázadó, engedetlen nő. Miközben Anakin klón katonák vezetésével van elfoglalva a csatatereken galaxis szerte, Padmé elszörnyed a háború sújtotta bolygókon keletkező utóhatásoktól. Míg a békeszerető szenátor a Galaktikus Köztársaság törvényalkotóinak aktív tagja, megbízást ad lojális szolgájának: Sabé egy titkos küldetés miatt kénytelen szerepcserébe bocsátkozni, és hosszabb ideig a szenátust szolgálni, a politika színteréről rálátást nyerni a háborúra. És természetesen mindeközben Palpatine kancellár is kijátssza kártyáit, a zűrzavar mindkét oldalát manipulálva szövögeti tervét, hogy a Birodalom felemelkedjen.

 

A szerző a starwars.com-nak adott egy rövid interjút legújabb könyvével kapcsolatban, amiben elmondta, hogy bár nem Anakin Skywalker lesz a főszereplő a regényben, a férj és feleség közti időszegény kapcsolat ki lesz domborítva. Emellett az is kiderül, hogy a könyv címe eredetileg Queen's Gambit lett volna, azonban a Netflixen futó sorozat (A vezércsel) miatt ezt kénytelen volt megváltoztatni, ugyanakkor az új cím szintén fedni fogja a könyv témáját. A 352 oldalas Queen's Hope Amerikában 2021. november 2-án fog megjelenni.

Queens Hope Padme

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo