Könyveket jelentettek be a Jedi: Survivorhöz

cal_kestis_tall.jpg

Jövő évben élhetjük át Cal Kestis és barátjai történetének folytatását a Jedi: Survivor című játékban. Ahogy az első részhez is kiadtak egy képregényt az egyik szereplő, Cere Junda háttérsztorijának kibontásához, úgy a Survivor is kap a jövőben kapcsolódó tartalmakat egy friss bejelentés szerint.

 

Az egyik szerzemény egy önálló sztori lesz, ami a két felvonás közti időszakban mutat be egy kalandot Cal Kestis és a Mantis legénységének főszereplésével. A Star Wars Jedi: Battle Scars című regényt Sam Maggs (Star Wars Adventures képregények, Stories of Jedi and Sith novelláskötet) írja, és Amerikában várhatóan 2023. március 7-én jelenik meg. Valamint a Fallen Orderhez hasonlóan a Survivorről is készül egy informatív képeskönyv, rengeteg koncepciós rajzzal, háttérinfóval és érdekességgel a játék készüléséről, a címe The Art of Star Wars Jedi: Survivor lesz és május 2-ára várható.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo