Könyv készül a Hunters mobiljáték alapján

Star_Wars_Hunters_Cover_Battle_for_the_Arena_328jwso9_.jpg

Jövőre jelenik meg teljes egészében a Star Wars: Hunters című játék iOS, Android és Nintendo Switch platformokra a Zynga fejlesztői cég által, ami a Farmville-játékokról is híres. Több karaktert már előzetesen felfedtek és egy előzetes keretében be is mutattak, kiknek bőrében harcolhatunk majd az arénákban A Jedi visszatér utáni időkben. Pár napja pedig érkezett a bejelentés ennek kapcsán, hogy a játék egy a szereplőkről szóló, fiatalabb korosztálynak szánt könyvvel is bővül Mark Oshiro tolla nyomán, aki A Birodalom visszavág: Bizonyos szemszögből című novelláskötet egyik rövid történetét írta, ami a Luke Skywalkert megtámadó wampáról szól.

Oshiro új szerzeménye, a Star Wars: Hunters: Battle for the Arena a Vespera bolygóra kalauzol el minket, ahová a Koréliáról érkező árva, Rieve is betoppan élete során először és vadászként kell megállnia a helyét az arénában, viszont múltja az ő sarkában kullog. A sötét oldalt használó harcos egy igazi antihős, aki ki nem állhatja a gyengeséget, nem bízik másokban, és múltját homály fedi el. Oshiro őt olyan karakterekről mintázta, mint Lando Calrissian, Asajj Ventress, vagy Jango Fett. A szerző azt is elárulta róla, hogy PTSD-ben (Poszttraumás stressz zavar) szenved egy a múltban történt incidens miatt.

 

A gyerekeknek szóló regény egy borítót is kapott, amin Rieve-n kívül még Imara Vex, a jawa ikrek és a vuki Grozz is látható. Oshiro elmondása szerint Grozz a kedvenc karaktere, mert van közös pontjuk a profi birkózás tekintetében, illetve a Rieve-vel való kapcsolata miatt, amit nehéz volt megírnia, mert a lány nem ismeri a shyriiwookot, a vukik nyelvét, ami mulatságos helyzeteket produkált kettejük kommunikációjában.

 

A Hunters: Battle for the Arena várhatóan 2022. november 1-én jelenik meg Amerikában.

Star Wars Hunters Cover Battle For The Arena 328jwso9

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo