728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Koncepciós rajzok és infók a Vader Immortal második részéről

Vaderimmortalfront.jpg

Az idei san diegói Comic Con egyik fő témája az ILMxLAB VR-játéka, a Vader Immortal volt. Az ehhez tartozó panelen a készítők árultak el információkat és ízelítő alkotásokat a három fejezetből álló játék második részéből, valamint karakterposztereket az első rész alapján, ezeket olvashatjátok lentebb.

Figyelem! A következő információk spoileresek a játék első és második részére nézve!

A Vader Immortal első epizódjában a játékost és droidját elfogja a Birodalom és a Mustafar bolygóra, ott pedig Vader elé viszik. A történet alatt a játékos szert tesz egy fénykardra, majd a sztori végén Vader felajánlja nekünk, hogy Erő-használatra tanítja, ha cserébe segít a Sith-nagyúrnak felkutatni egy ősi tárgyat. A második rész ezt az ígéretet fogja kivesézni.

Ben Snow, a játék igazgatója elmondta, hogy a játékosnak az Erőre kell hagyatkoznia a második részben, mivel Vader az első felvonás végén elveszi és megsemmisíti a fegyverünket. Snow szerint Vader oktatása olyan lesz, mint ahogy Yoda tanította Luke-ot A Birodalom visszavágban, csak sokkal sötétebb és torzabb, a sötét oldal lesz a fókuszban. Vader megmutatja, hogyan manipulálhatunk és alkothatunk meg dolgokat az Erővel.

Az első részben feltűnt rejtélyes figura, a Black Bishop (Fekete Püspök, vagy Sötét Püspök) is visszatér, egy sírhelynél jelenik meg. Snow azt ígéri, hogy ő nagyon fontos lesz a második részben, emellett a hátteréről is lerántják majd a leplet. Az eddig feltáratlan sírhely az ősi erőd belsejében található, amit az első részben fedeztünk fel. Ezt a helyszínt különös atmoszféra lengi be, a mustafariak a legendákból ismerik.

Az első részben Vader találkozik a Black Bishoppal, a kettejük közti interakciót rejtekhelyünkből figyeljük ki: Vadernek akármi is a célja, ezt csak a halált kijátszó képességgel tudja elérni. Ezek után magányában Vader leveszi a maszkját. Snow elmondása szerint Hidalgo közölte vele, hogy Vadert folyamatos fájdalmak gyötrik. És ekkor nagyon, már-már kellemetlenül bekerülünk a nagyúr privát szférájába.

Training

Bishop

Bishop

Vaderimmortal4

Vaderimmortal6

Vaderimmortal1

Vaderimmortal2

Vaderimmortal3

Vaderimmortal7

Forrás: starwars.com, az ILMxLAB Facebook-oldala

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 5 napja
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hete

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 12
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57