Koncepciórajz: ilyen lett volna eredetileg Dryden Vos

dryden_vos.jpg

A második antológia-film, a Solo esetében nem ment minden zökkenőmentesen a kulisszák mögött. Arra valószínűleg a legtöbben emlékeznek, hogy az eredeti rendezőpárost kirúgták (amennyire tudjuk, ők úgy érezték, megkötik a kezüket, míg A Birodalom visszavág forgatókönyvét is jegyző Lawrence Kasdan író úgy érezte, túlságosan el akarnak térni az ő elképzeléseitől), az viszont talán kevésbé ismert tény, hogy a film egyik központi karakterét, Dryden Vost alakító színészt a forgatás közben lecserélték.

Egészen pontosan arról volt szó, hogy a rendezőcsere utáni újraforgatások során a negatív figura eredeti megformálója, Michael Kenneth Williams (Drót, Gengszterkorzó) már nem volt elérhető, ezért jött a helyére Paul Bettany. A változtatás azonban itt nem ért véget: Paul Bettany ellentétben Williams ugyanis csak "előjátszotta" volna a karaktert, a Snoke-nál is alkalmazott motion capture figurával, hogy azután számítógéppel animálják.

Jake Lunt Davies storyboard rajzoló, illusztrátor most megosztotta egy koncepciórajzát arról, ő eredetileg hogyan képzelte el Vost:

Dryden Vos Concept
Forrás: JediNews

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo