Klónháborús rajongói játék készült

sw_cw_redemption.jpg

Még 2017-ben bukkant fel annak híre, hogy készül egy rajongói projekt, a Star Wars Redemption. Azóta hosszú idő telt el, és a játékért felelős Etienne Beschet és csapata, a Square Phoenix végre kiadta a játék játszható demo változatát az Unreal Engine 4 motorját használva. A third person kategóriás Redemption a klónháború korát eleveníti fel, az animációs sorozat stílusában, amiben egy Mevenn nevezetű páncélos Jedi-lányt kell irányítani olyan pályákon, mint például a Geonosis, Coruscant, gyakorló terem, Venator-osztályú csillagromboló, illetve egy a projekthez kitalált erdős bolygó, a Lumberia. A gameplay során lehetőségünk van vadászgépbe ülni és Jedi-elfogóvadásszal, vagy ARC-170-esekkel irtani a szeparatistákat.

 

A videó leírásában található linkeken keresztül lehet letölteni a fájlt, illetve hozzá egy francia nyelvű pdf művészkönyvet a projektről. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy Beschet minimális rendszerkövetelménynek egy 1070 GTX-es videókártyát javasol. Az előzetesből és a gameplay videókból a következtetéseket levonva egy gyönyörű rajongói munkát kaptunk, ami persze nem mentes a kisebb bugoktól. Beschet azonban egy külön pontban nyilatkozza, hogy bár elkészült a demo, nem gondolkodik a teljes körű verzióban, mivel más projekteken is dolgozik, ugyanakkor update-ekre számíthatunk majd a későbbiekben.
A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darthvader Megjelenes Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo