Klasszikus Star Wars-relikviák kerülnek aukcióra

skynews_c3po_star_wars_auction_6306748.jpg

Hamarosan újabb filmes kellékek találhatnak új gazdára, többek között a Star Wars franchise-hoz köthető elemek is. A Propstore által szervezett, november 9-étől tartandó árverésen licitálhatnak a résztvevők C-3PO elektronikával ellátott fejére az Egy új reményből, ami jelenleg Anthony Daniels, a droidot életre keltő színész kollekcióját gyarapította. Ez a kellék akár 1 millió fontért is elkelhet, ami átszámítva több mint 450 millió forintra rúg. A színész emellett C-3PO kezét és lábát is aukcióra bocsátja, valamint jegyzetekkel ellátott forgatókönyvet és egy bontatlan műzlisdobozt, amit C-3PO kellékként használt.

A több, mint 1.800 darab filmes és tévés relikviát magába foglaló árverés becsült összértéke 12 millió font, ami majdnem 5,5 milliárd forint. C-3PO páncélelemei mellett egy TIE-vadászpilóta sisakja is a terítéken lesz akár 600 ezer fontnyi értékben, Indiana Jones ostora A végzet temploma című filmből, Don Vito Corleone kabátja A keresztapából, Freddy Krueger kesztyűje a Rémálom az Elm utcában című filmből, a Leonardo DiCaprio által hordott ruha a Titanicból, vagy Amerika kapitány pajzsa Az első bosszúállóból.

Skynews Star Wars Auction C3po 6306747

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo