Kiszivárgott LEGO-szettek A mandalóri 3. évadához

BUC_FF_004408.jpg

2023-ban tér vissza a Disney Plusra Din Djarin a saját sorozata, A mandalóri harmadik évada révén. Az első előzetest zárt körűen a Star Wars Celebrationon, majd a nagyobb nyilvánosság előtt a D23-as rendezvény keretében tárták a rajongók elé, ami szokásosan tele volt akciójelenetekkel, ismerős visszatérő karakterekkel.

Ha már akció, egy lesivideó is az internetre került a Bespin Bulletin által, amiben a címszereplő mandalórinak kellett bunyóznia egy kicsit. Most egy kiszivárgott LEGO-szettnek hála egy másik harcjelenetre következtethetünk. A Promo Bricks két LEGO-szett leírását közölte, ami A mandalóri harmadik évadára fókuszál, mindkét termék elvileg 2023. május 1-jén kerül a boltok polcaira. Az egyik elnevezése "Pirate Snubfighter", ami 285 alkotóelemet tartalmaz, míg a másik 957 darabos a "Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor" címet viseli.

A Snubfighter elnevezés kicsi egyszemélyes hajókra utal, például Luke Skywalker X-szárnyúja is egy ilyen jármű, a másiknál a Fang Fighter egy szintén kisebb jármű, amit a Lázadók animációs sorozatban láthattunk, ezek voltak az egyszemélyes mandalori vadászgépek. Bár magából a leírásból nem lehet túl messzemenő következtetést levonni, a TIE-elfogóvadász jelenléte talán a belengetett Gideon moff visszatérésére, és akár kiszabadítására utalhat.

Fang Fighter

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo