Kiszivárgott egy jelenet a Boba-sorozatból

boba_mando.png

Alig 3 hónap van hátra a december 29-én kezdődő The Book of Boba Fett sorozatig, amiről még elég keveset tudni, de Robert Rodgriguez rendező szerint olyan epic lesz, hogy el fog durranni tőle az agyunk, nem véletlen tehát a nagy titkolózás. November 12-én, a Disney+ 2 éves születésnapján talán egy előzetes, vagy színfalak mögötti válogatás keretében több ki fog derülni.

Figyelem, a továbbiakban lehetséges spoilerek olvashatóak!

Addig is a starwarsnewsnet.com honlapnak egy általuk megbízhatónak nevett forrás szivárogtatott egy jelenetet a szériából, ezt pedig egy másik különálló forrás megerősítette, de persze ez még pletyka szinten mozog. Ebben Boba Fett és egy rankor szerepel, mi több, úgy tűnik, hogy a fejvadász irányítja az állatot a hátán/tarkóján, és úgy közlekedik vele a Tatuin utcáin, és a rankor egy hámszerű mellkasi páncélt is visel. Eme információk alapján a honlap készíttetett egy koncepciós rajzot, hogy nézhet ki a jelenet. Természetesen ez a rankor nem lehet a VI. részben elpusztult Pateesa, amit Malakili gondozott és megsiratott. Ez az egyed világosabb, homokszínű bőrrel rendelkezik, az viszont elképzelhető, hogy a fiatal Muchi lesz a befutó, őt a 99-es renegát klón osztag szállította le Bib Fortunáéknak a The Bad Batch című sorozatban.

Rancor 1536x922

 

Ha ez a szivárogtatás igaznak bizonyul, akkor a showrunner valóban nem tréfálkozott korábbi kijelentésében. Egyébként nem ez lenne az első alkalom, hogy Boba egy állatot használ hátasként, ugyanis az 1978-as Holiday Special különkiadásban egy pannasárkányt lovagolt a fejvadász, amely műsorból már több mindent átültettek a kánonba, például Din Djarin fegyverét, és úgy tűnik, Boba sorozatában sem szakad meg ez a tendencia. Plusz rankorháton ügető népcsoporttal is találkozhattunk már a Legendák univerzumban: a Szökevények című könyvben a Dathomir éjnővérei veszedelmes rankorokat szelídítettek és használtak hátasként.

Panna Boba

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo