728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Kijött a The Mandalorian előzetese és részletek a sorozatról

mandalorian-d23.jpg

Most már sokkal több mindent tudunk és láttunk a The Mandalorian élőszereplős sorozatból, aminek előzetesét magyar idő szerint hajnalban vetítették le a D23 rendezvény keretén belül. A panelen Pedro Pascal (A mandalori), Gina Carano (Cara Dune), Carl Weathers (Greef Carga), Giancarlo Esposito és Taika Waititi (IG-11) színészek vettek részt, valamint Favreau és Filoni rendezők mutatták be a trailert. Ezen kívül bejelentették, hogy Ming-Na Wen (A SHIELD ügynökei) is csatlakozott a sztárgárdához. A The Mandalorian november 12-én indul útjára kizárólag a Disney+ szolgáltatásainak keretein belül Amerikában. És íme a trailer (a sorozatról elhangzott részletek pedig a folytatásban!):

 

A panelen Favreau regélt a sorozatról: “Ez egy újfajta műsor, ami A Jedi visszatér után játszódik, egy forradalmat követően, miután mindenki befejezte a Birodalom halálának ünneplését. Viszont káosz uralkodik ezekben az időkben, mivel nincs központi kormányzás a galaxisban és olyan világgá degradálódik, ahol a régi szamuráj és western filmekhez hasonlóan pisztolyforgatók kószálnak, és az egyének saját biztonságukért harcolnak."

 

Továbbá még a D23 expó előtt a GMA mikrofonvégre kapta a sorozat atyját és felelős producerét, Jon Favreaut. Favreau leszögezte, hogy Boba Fett nem fog feltűnni a sorozatban, teljesen új karaktereket fog bemutatni. Azonban nem zárta ki az esetleges Easter Eggek felbukkanását.

 

Pár napja napvilágot látott pár, egész pontosan 4 Funko Pop! játékfigura: A címszereplő mandalori, Cara Dune, a droid IG-11 és az ugnaught Kuiil, akit Nick Nolte alakít majd a sorozatban. Korábban hírt is adtunk a droidról, hogy feltehetőleg A Birodalom visszavágban is feltűnt fejvadászról, IG-88-ról lesz szó, ám mint kiderült, új droidot ismerhetünk meg.

Mandalorian

Mandalorian2

Források: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

4 Hozzászólás

 • TomeKK
  2019 aug 24 : 09:29
  Beküldte: TomeKK

  Oké nem akarok egy trailer alapján ítélkezni, nem jövők azzal, hogy "már ez a trailer is jobb mint az epizód 7-8" meg hasonló túlzásokkal. De ez tényleg jónak ígérkezik!

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 aug 24 : 10:47
  Beküldte: SonOfMurglak

  Ne is menjünk ebbe bele, mert ez alapból egész más, már funkcióját tekintve is, mint az új trilógia...
  Egyébkén t valóban jónak néz ki, hangulatos, és az kifejezetten tetszik, hogy bár különálló, új karakterekre fókuszáló sztori, de jól beleszőtték, hogy mit jelent a Birodalom bukása. nem lepődnék meg, ha a későbbi évad(ok)ban majd az Első Rend felemelkedésének első jelei is ott lennének.
  Az tetszik, hogy bár ez is erősen az OT-nosztalgiára épít a lepukkant helyekkel, de ezek a helyszínek érdekesnek néznek ki ennek ellenére is (az a sivatag pl. ami felett elrepül). az OT-fajoknak meg örülök - remélem amúgy keverik őket, mint a Resistance-ben, és lesznek minden érából fajok.
  Az elején a karóra tűzött trooper-sisakok elég erős kép 08

  1 0
 • Goten56
  2019 aug 24 : 10:54
  Beküldte: Goten56

  Akkor most ki merem jelenteni, hogy innentől csak sorozatokat szabadna csinálniuk. Ez fantasztikusnak tűnik. Rogue One hangulata van.

  0 0
 • Steery
  2019 aug 26 : 12:54
  Beküldte: Steery

  Ne igyunk előre a vuki skalpokra, fejvadász kollégák!

  0 0

 • RacerX

  The Mandalorian

  Hát mivel az előzetesek más jeleneteiben látszik hogy már csili-vili [tovább...]
  Írta: RacerX 3 napja
 • Attila2

  The Mandalorian

  Nem rossz ötlet,de ahhoz meg kellett szerezni valahogy Yoda DNS-ét. [tovább...]
  Írta: Attila2 3 napja
 • RacerX

  The Mandalorian

  A 2. rész kicsit lassabb volt, de kellően akciódús. Nekem nagyon bejö[tovább...]
  Írta: RacerX 3 napja
 • RacerX

  The Mandalorian

  Egyébként az is lehet, hogy a hosszú életet szavatoló gének vizsgálat[tovább...]
  Írta: RacerX 4 napja
 • Goten56

  The Mandalorian

  Lehet, hogy a közös gyermekük. :) Amúgy van egy elképzelésem a célpon[tovább...]
  Írta: Goten56 5 napja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 74
 • Tagok: 0
 • Összes tag:461
 • Legújabb:Roland1105
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57