728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Kijött a Jedi: Fallen Order előzetese, és további infók a játékról

fallenordersecondsister.jpg

A chicagó Star Wars Celebration soron következő témája, a Jedi: Fallen Order nem lesz multiplayer, mentes a mikrotranzakcióktól, csak single player játékmenettel fog bírni, ahogy a Respawn illetékese, Vince Zampella közölte a közönséggel. A játékot Stig Asmussen rendezte, aki a God of War 3-mal is dolgozott.

 

A Jedi: Fallen Order előzetese:

Megerősítették, hogy a játék A Sith-ek bosszúja eseményeit követi nem sokkal, a Sötét Idők hajnalán, mikor is a Birodalom az esetlegesen életben maradt Jedikre vadászik. A Jedi: Fallen Order főhőse egy Cal Kestis nevű túlélő padawan, akit Cameron Monaghan alakít (szerepelt többek között a Gotham, a Szégyentelenek sorozatokban, nem mellesleg ez az első videojátékos szerepe). A főszereplő éppen saját küldetésen van, hogy tragikus múltjának darabjait (köztük a fénykardját, aminek fontos szerep jut a történetben) összegyűjtse és befejezze Jedi-kiképzését. Céljai űzése közben fel is kelti a Birodalom és az Inkvizítorok figyelmét, akik végezni akarnak vele. 

Ne tűnj ki. Fogadd el a múltat. Ne bízz senkiben, csak az Erőben.
-Cal Kestis 

A játékosok Cal karakterével legelőször egy vadi új bolygón, a Braccán találkozhatnak, de közel sem ez lesz az egyetlen eddig ismeretlen planéta. A helyszínen akar elrejtőzni a Birodalom elől, ám idővel fel kell fednie Erő-képességeit és ezért ismét űzött vad válik belőle. Cal a kalandja során rengeteg barátot szerez, az egyik ilyen Cere lesz. Újak mellett ismerős szereplők is felbukkannak, persze a panelen nem árulták el, kik lesznek azok. Természetesen a játék összhangban lesz az eddigi kánonnal, főleg a 2017-es Darth Vader képregény-sorozattal, ami ebben a korban játszódik. Cal droid társra is szert tesz BD-1 személyében a történet folyamán, aki egy kiszivárgott képen is megjelenik főhősünk mellett, és éppen egy sziklát szkennel.

 

Birodalmi oldalról a Második Nővérrel kell szembe néznünk, aki a Birodalom egyik legjobb inkvizítorának hírében áll. Ő már a 2017-es Darth Vader képregény 19. számában is feltűnt, ezen kívül pedig a Star Wars: The Dark Side című forráskönyvben, utóbbiban keresztelték erre a névre. Az inkvizítor munkáját Purge Trooperek (Tisztogató Osztagosok) segítik, olyan félelmet keltő különleges birodalmi egységek, akik Jedik felkutatásában és az inkvizítorok asszisztálásában kaptak kiképzést.

 

A játékfejlesztő elárulta a panelen, hogy a Jedi: Fallen Order 2019. november 15-én érkezik, elérhető lesz PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is az EA Origin szolgáltatásának köszönhetően.

FallenOrder

 

Forrás: gamespot.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

3 Hozzászólás

 • Darth Law
  2019 ápr 14 : 12:32
  Beküldte: Darth Law

  Ez az előzetes majdnem jobban bejön, mint a The Rise of Skywalker-é. 01 01

  2 0
 • Goten56
  2019 ápr 14 : 12:43
  Beküldte: Goten56

  Nekem egyértelműen jobban tetszik. Bár amúgy is jobban érdekel ez a játék, mint a 9. rész. Rengeteg lehetőség lenne benne ha a legendsben játszódna.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 ápr 14 : 14:01
  Beküldte: SonOfMurglak

  kicsit emlékeztet a sztorija Kananéra. az Új hajnalban is az volt, hogy egy baleset során volt kénytelen felfedni az Erő-képességeit. amúgy jó a sztori, a látvány is bejön 08 várós 08 viszont a srácot fura lesz ebben a szerepben látni, miután a Gothamben ő volt Joker 01 01 de reméljük, jól hozza majd ezt a karaktert is 08

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 22
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57