Kiegészítővel jelentkezik a 10 éves The Old Republic

r4_anomaly.jpg

A Lucasfilm Games gyűjtőnévvel új korszak köszönt be a Star Wars univerzumába. Azonban a kánon játékok mellett még akad egy erős bástya a régi rendszerből: Idén 10 éves a filmek előtt több ezer évvel játszódó Star Wars: The Old Republic nevű MMORPG. Az állítólag remake-et kapó KOTOR játékokat folytató, népszerű játék megjelenése óta több kiegészítésen, frissítésen, eventen esett át. Soron következő terjedelmesebb bővítménye pedig a Legacy of the Sith névre fog hallgatni, amit idén Karácsonykor izzíthatunk be. Nézzük, miről fog szólni az újításokat tartalmazó pakk.

A történet szinopszisaként a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közti háború új világokra terjed ki. Veszélyes csoportok emelkednek fel a galaxis sötét szegleteiben és Darth Malgus egy ismeretlen tervet követ, azaz ősi ereklyéket vadászik.

SWTOR LOGO Legacy Of The Sith

Játékélmény és irányítás szempontjából is újításokat vezetnek be. A nagyobb testreszabhatóság élménye érdekében a Class Story függetlenedik a gameplay stílusától. Ez azt jelenti, hogy osztagkatonaként használhatunk orvlövész puskát, vagy Sith Inkvizítorként két fénykardot, vagy akár Jedi karakterünket sötét oldali képességekkel is felruházhatunk. A Loadouts lehetőséggel pedig egy kattintással könnyűszerrel lehet a játékstílus és a felszerelés között váltogatni. A játékosok egy forradalmasított karaktergeneráló felülettel fognak találkozni, valamint megújul a karakter profil, az inventory és sok egyéb dolog kinézete.

Trooper All Weapons

 

A Legacy of the Sith kiegészítő sztorijában a Sith Birodalom megszállta a Manaant a kincset érő gyógyászati erőforrás, a kolto megszerzéséhez. Akár birodalmi, akár köztársasági oldalon kell csatákat győzelemre vinni a víz alatti létesítményekben, és a manaani sztoriszál teljesítése új hadműveleti bázissal jutalmazza meg a játékost.

Manaan Concept

 

A Manaan után az Elomra ugrunk, ahol felfedezünk egy romokba dőlt Sith Erődöt, amit rejtélyes módon minden feljegyzésből kitöröltek. Szóbeszédek kezdenek el terjedni, miszerint az ereklyékre vadászó Darth Malgus találhatott valamit, ami a Jedik és a Sith jövője szempontjából létfontosságú lehet. Ez az új sztoriszál solo és multiplayer Flashpoint móddal is végigvihető lesz.

Elom

 

Egy másik küldetés részeként egy veszélyforrást kell megszüntetniük. Egy ismeretlen Sith kultusz technológiát készít egy mindent elsöprő erejű ősi fegyverből. Az R-4 Anomaly Operation misszió keretében a játékosoknak össze kell fogniuk szövetségeseikkel, hogy leverjék a galaxisra néző fenyegetést a mélyűrben.

R4 Anomaly

 

Valamint új Galactic Sessionnel is gazdagodik a játék, minek címe Shadows of the Underworld. Az Árny Szindikátus körül forgó sztori keretében több jutalmat zsebelhetünk be, köztük companionként a duros pisztolyhős, Fen Zeil is társulhat hozzánk.

Season Two Companion

 

És a BioWare élő adása is visszanézhető, amiben felrántották a kiegészítőről a leplet:

 

Forrás: swtor.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo