Kiderült néhány részlet a Solo történetéből

solo_train_.png

Egy, a filmhez kiadott gyerekkönyv, a Train Heist ("Vonatrablás) leírásából kiderül az előzetesben is látott havas bolygó neve, illetve a történet egyik fontos fordulatára is találunk utalást. Részletek a folytatásban (magától értetődően spoilerek is lesznek).

Solo Train


A kötet leírása szerint "Han Solónak és Csubakkának, a vukinak össze kell fogni egy merész vonatrablás erejéig a Vandor bolygón". Ebből egyrészt kiderül, hogy a havas bolygó neve 'Vandor' (hasonló nevű planéta, a 'Vandor-3' szerepelt a Jedi növendék-sorozatban is), illetve a megfogalmazásból úgy tűnik, ezzel a vonatrablással kezdődik Han és Csubi barátsága (hiszen ha már előtte is elválaszthatatlan társak lennének, akkor nem "kellene" összefogniuk, hiszen magától értetődő lenne, hogy együtt vágnak bele).

Ezen kívül a film állítólagos főgonoszáról és a női főszereplőről is kiderült valami, ez esetben a játékfigurák dobozán olvasható leírásokból. Ezek szerint Enfys Nest a 'Cloud Riders' ("Felhőlovasok") nevű siklómotoros banda vezére - a "Cloud Riders" név is ismerős lehet a Legenákból, ugyanis egy hasonló nevű banda szerepelt a Marvel 1970-es években kiadott Star Wars képregényeiben. Qi'Ráról pedig az derül ki, hogy már egészen fiatal korában kezdte bűnözői pályafutását, és egy koréliai bandának dolgozott (amiről egyesek azt feltételezik, hogy Enfys bandája lehetett.

Forrás: comicbook.com

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo