728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Kiderült néhány részlet a Solo történetéből

solo_train_.png

Egy, a filmhez kiadott gyerekkönyv, a Train Heist ("Vonatrablás) leírásából kiderül az előzetesben is látott havas bolygó neve, illetve a történet egyik fontos fordulatára is találunk utalást. Részletek a folytatásban (magától értetődően spoilerek is lesznek).

Solo Train


A kötet leírása szerint "Han Solónak és Csubakkának, a vukinak össze kell fogni egy merész vonatrablás erejéig a Vandor bolygón". Ebből egyrészt kiderül, hogy a havas bolygó neve 'Vandor' (hasonló nevű planéta, a 'Vandor-3' szerepelt a Jedi növendék-sorozatban is), illetve a megfogalmazásból úgy tűnik, ezzel a vonatrablással kezdődik Han és Csubi barátsága (hiszen ha már előtte is elválaszthatatlan társak lennének, akkor nem "kellene" összefogniuk, hiszen magától értetődő lenne, hogy együtt vágnak bele).

Ezen kívül a film állítólagos főgonoszáról és a női főszereplőről is kiderült valami, ez esetben a játékfigurák dobozán olvasható leírásokból. Ezek szerint Enfys Nest a 'Cloud Riders' ("Felhőlovasok") nevű siklómotoros banda vezére - a "Cloud Riders" név is ismerős lehet a Legenákból, ugyanis egy hasonló nevű banda szerepelt a Marvel 1970-es években kiadott Star Wars képregényeiben. Qi'Ráról pedig az derül ki, hogy már egészen fiatal korában kezdte bűnözői pályafutását, és egy koréliai bandának dolgozott (amiről egyesek azt feltételezik, hogy Enfys bandája lehetett.

Forrás: comicbook.com

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

-ben 1970: Rupert Degas születése.
-ben 1999: "Yoda's Challenge Activity Center" megjelenése.
-ben 2006: "Star Wars: The Official Magazine 65" megjelenése.
-ben 2011: "Knight Errant: Deluge 1" megjelenése.
-ben 2012: "Star Wars: X-Wing Miniatures Game" megjelenése.
-ben 2016: "Poe Dameron 5: Lockdown, Part II" megjelenése.

Online

  • Vendégek: 50
  • Tagok: 1
  • Összes tag:451
  • Legújabb:Jabdaya Bell
  • Legtöbb online:187
    Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56