Kiderült, milyen hosszú a The Bad Batch érkező évada

bad_batch_omega__1.png

Az már korábban is kiderült, hogy a kedden elstartoló Clone Wars-spinoffnak, a The Bad Batch-nek legalább 14 epizódja lett, de most a széria írója és vezető rendezője, Jennifer Corbett író és Brad Rau egy interjúban felfedték, hány részből áll a szezon: mint kiderült, nem lesz olyan hosszú, mint A klónok háborúja kezdeti évadjai, ugyanis 16 epizódból fog állni (bár az is igaz, hogy az évadkezdő epizódja 70 perces).

A készítők beszéltek a szériában központi szerepet kapó új karakterről, az Omega nevű lányról, akiről elmondták: a címszereplő csapat tagjaihoz hasonlóan a Kaminón nőtt fel, és nem gyerekként nevelték. Kiderült az is, hogy az alkotók alapkoncepciója az volt, hogy a 99-es osztagot egy olyan helyzetbe hozzák, ami szokatlan nekik. Corben úgy fogalmazott, hogy a klónkatonák nem szoktak hozzá, hogy egy fiatal gyerek felvigyázói legyenek.

Omega egyébként a klóncsapat tagjaihoz hasonlóan megkapta a maga karakterplakátját. A karakter hangját az új-zélandi színésznő, Michelle Ang (Fear The Walking Dead, Tripla kilences) kölcsönzi.

Bad Batch Omega

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo