Kiderült, mikor jön a Young Jedi Adventures mesesorozat

young_jedi_still_2_.png

Majdnem egy év eltelt azóta, hogy bejelentették: a Köztársaság Fénykora idején játszódó animációs sorozat érkezik 2023-ban. A széria címe Young Jedi Adventures (azaz "Ifjú Jedik kalandjai") lesz, és egy csapat Jedi-növendékről szól majd, a filmekkel pedig Yoda mester karaktere fogja összekötni. Korábban egy plakát már érkezett a főszereplőkkel, most pedig közzétették az első pillanatképeket a szériából, valamint felfedték, hogy a premier május 4-én, a Star Wars-napon lesz.

Young Jedi Still 1
Ahogy azt korábban megírtuk, a Young Jedi Adventures lesz az első, rendes hosszúságú Star Wars animációs sorozat, amely óvodásoknak, kisiskolásoknak készül. A célközönségnek megfelelően alapvetően arról fog szólni, hogy a fiatal Jedik kalandjain tanítsa a fiatal nézőit olyan témákban, mint az együttérzés, az önfegyelem, a csapatmunka, a türelem és a barátság.

Young Jedi Still 2
A sorozat főszereplői Kai Brightstar (aki Jamaal Avery, Jr. szólal majd meg), Lys Solay (Juliet Donenfeld), Nubs (Dee Bradley Baker) Jedi-növendékük, valamint barátjuk Nash Durango (Emma Berman) és RJ-83 (Jonathan Lipow). A sorozat nagy visszatérője, Yoda ezúttal Piotr Michael hangján fog megszólalni (eddigi szinkornhangja, Tom Kane pár éve vonult vissza).

Egy sor, a szériához kapcsolódó gyerekkönyv érkezését is bejelentették, ilyen lesz a közvetlenül a sorozatpremier előtt megjelenő Jedi Training ("Jedi edzés"), a júliusban érkező Get Well, Nubs ("Gyógyulj meg, Nubs!"), ezeket követi szeptemberben a Yoda’s Mission ("Yoda küldetése") és a The Young Jedi ("Az ifjú Jedik"). Továbbá lesz Young Jedi Adventures képregény is, amely június jelenik meg. Akit a borítóik érdekelnek, ITT menézheti azokat. Sajnos azonban az eddigi tapasztalatok alapján nem érdemes arra várni, hogy ezek magyarul is kijönnek majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo