Kiderült, meddig tartott a Köztársaság Fénykora érája

silver_oath.jpg

Jószerével még el sem kezdődött a Köztársaság Fénykora projekt, ami jövő januárban startol könyvek és képregények terén, és 200 évvel az I. rész előtt játszódik. Ráadásul a napokban jelentették be az Acolyte című, az érában játszódó élőszereplős sorozatot is, ami a Köztársaság Fénykora végnapjaira datálható, a pontos dátum behatárolása nélkül.

 

Most pedig a Lucasfilm Story Group újabban lerántotta a leplet egy kánon, kínai webes novelláról is, Star Wars: The Silver Oath (Az ezüst fogadalom) címmel, ami nem csak hogy az érában, hanem annak végén játszódik, pontosabban körül-belül 50 évvel a Baljós árnyak előtt. A kínai történet egy Sean nevű ifjú ember padawanról szól, aki mesterével Mostemával a Begamore bolygóra utazik, hogy ott leszámoljanak a világ korrupt elnökével, Jamie Brasennel.

 

Ezzel a fontos információval talán hosszabb időbeli kiterjedéssel nézünk szembe, mint azt sokan gondoltuk, ami minimum 150 évre állapítható meg, és így az Acolyte nevű projekt sem lehet már időben olyan messze a nabooi inváziótól.

The Silver Oath Art 1

The Silver Oath Art 2

The Silver Oath Art 3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo