Kiderülhetett, mikor lesz az Ahsoka premierje

ahsoka_trailer_still.png

A Star Wars Celebration keretein belül bejelentették az előzetessel egyetemben, hogy idén augusztusban érkezik az Ahsoka sorozat a Disney Plus streaming szolgáltatóra, ami a rajongók számára kecsegtetőbb idő, mint a Rosario Dawson által korábban felemlegetett őszi bemutató.

Most a Disney Movie Insiders honlapon felfedezni vélték, hogy kiszivároghatott az Ahsoka pontos bemutatási dátuma, és bár a bejegyzést törölték később, ott az állt, hogy augusztus 31-ére tették a premiert. Ugyan ez még nem hivatalos időpont, de a törlés sokatmondó lehet, és ha hinni lehet ennek igazságtartalmában, akkor a lehető legtávolabbra tűzték ki a premiert az illetékesek az ígért hónapban.

 

Addig is több, mint egy negyedévünk van hátra az Ahsokáig, és a várakozás alatt van lehetőség megismerni/felfrissíteni az ismereteinket a sorozatra: a Lázadók animációs sorozat megtekintése mellett elolvashatjuk a fiatal togrutáról szóló Ahsoka könyvet, vagy éppen a régi Thrawn-trilógia is tökéletes választás lehet, ami a jelek szerint inspirálóként hatott a sztorira.

Darth Plagueis Maul Fekvo

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo