Ki lehet a Boba-sorozat új arca?

book_of_boba_fett_teaser_poster_2.jpg

Pár nap múlva, december 29-én végre elstartol a The Mandalorian spin off-sorozata, a The Book of Boba Fett, Temuera Morrison és Ming-Na Wen főszereplésével. Az utóbbi időben naponta kerülnek ki a nyúlfarknyi új képsorokat tartalmazó, televíziós rövid kedvcsinálók, bár ezek aligha spoileresek, hiszen Robert Ridriguezék kezeskedtek róla, hogy csak az első rész első feléből mutassanak részleteket, olyan szintű a titoktartás.

Viszont a Throne névre hallgató tv-szpotban egy új, fiatal, látszólag robot karral rendelkező női karakter tűnik fel, aki kék robogóján szeli át a Tatuin utcáit, vélhetően egy üldözéses jelenet részeként, és bár egy korábbi előzetesben megjelent, de arca takarásban volt. A Bespin Bulletin írt róla, hogy a lányt Sophie Thatcher (Az ördögűző, A lelőhely, A holnapember, Yellowjackets) alakítja, akit pletyka szinten már jó ideje hírbe hoztak, hogy egy utcai banda tagjaként csatlakozik a sorozathoz. A casting leírása szerint egy brit, 18-24 éves színésznőt kerestek egy Drash nevű karakter szerepére, és a kritériumok illenek is Thatcherre. A leírás szövege alapján Drash egy hidegvérű, magabiztos, finomítatlan egyén, aki dacol a hatalommal.

Sophie Thatcher Drash

 

A korábbi casting híresztelés közepette nem csak Drash neve merült fel, hanem egy Skad nevű, szintén utcai bandatag karakter is olvasható volt, akihez Jordan Bolgert kötötték. Bár nehezen kivehető, de Bolger (Tom és Jerry, A visszatérők, Birmingham bandája, iBoy) az Authority című kedvcsinálóban egy pillanat töredékéig látszólag feltűnik, szintén egy robogó járművön. Így a két főszereplőn, a Robert Rodriguez által megszólaltatott polgármesteren, és egy twi'leket játszó Jennifer Bealesen kívül úgy tűnik, újabb két színész nevével lettünk gazdagabbak, ami a szereposztást illeti, és pár nap múlva ki is derül a stáblistáról, hogy igaznak bizonyultak-e a feltételezések.

Bolger Book Of Boba Fett

Jordan Bolger

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo