Ki léphet Cara helyére a The Mandalorian spin-offban?

gina_carano_cara_dune.jpg

Miután a Lucasfilm elbocsátotta Gina Caranót a közösségi médiában megosztott posztjai miatt, kérdésessé vált a Star Wars univerzumán belül, hogy mi lesz a sorsa az általa alakított Cara Dune-nak. Potenciálisan a szereplővel a The Mandalorian harmadik évadában is számoltak eredetileg, de még a sorozat mellékszériájának aposztrofált Rangers of The New Republicban is az egyik főszereplő lett volna egy pletyka szerint, sőt még egy saját sorozatról is suttogtak. Így látszott tehát a megválásig.

Az LRM Online jelentései szerint a Lázadókban debütált Hera Syndulla fogja átvenni az alderaani szerepét a Rangers of the New Republic sorozatban, egyfajta hídként szolgálva a The Mandalorian és a hozzá kapcsolódó spin-offok között. A pletyka azt is állítja, hogy még több időre kell számítani, mire a Rangers of the New Republic gyártása elkezdődik. A cikk ugyanakkor megjegyzi, hogy nem lesz egyszerű az időt beosztani, hogy behozzanak egy új karaktert, akit aztán hozzá is kell kötni a The Mandalorian által felépített univerzumhoz.

Persze mindezek még merő szóbeszédek, de a lehetőség gondolatával eljátszva felmerül a kérdés, ki fogja eljátszani az élőszereplős Herát, miután a Squadrons című játékban Vanessa Marshall nem csak szinkronban, hanem számítógépes technológia segítségével testben is átélhette a karaktert. Talán a spin-offban egy újabb szintet léphet, hacsak nem más színésznőre esik a választás. Mindenesetre így lassan teljessé válni látszik a Lázadók fontosabb karaktereinek élőszereplős verzióinak sora, miután a pletykák szerint már megtalálták a hús és vér Thrawnt és Ezrát az Ashoka című sorozathoz.

Star Wars Squadrons Hera

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo