728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Kevin Feige Star Wars filmet készít

kevin-feige-.jpg

Ma reggelre több külföldi portál is megosztotta, hogy a Marvel és a Star Wars újra találkozni fognak, de ezúttal nem a képregények lapjain.

Alan Horn, a Disney társelnöke a The Hollywood Reporternek adott interjút, amiben bejelentette, hogy Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke és a régóta rajongó Kevin Feige, a Marvel Filmes Univerzum (röviden MCU) igazgatója, közösen fognak egy Star Wars filmen dolgozni.

A források szerint Feige a nyár végén vett részt egy találkozón Kennedyvel, Alan Hornnal és Alan Bergmannal és tárgyaltak a Star Wars univerzumról.

"Izgatottak vagyunk a projektek miatt, amin Kathy és a Lucasfilm csapata dolgoznak, és nem csak a Star Wars miatt, hanem az Indiana Jones miatt és a vállalat egyéb területei miatt is, ide értve a Vér és csont gyermekeit vagy a Foxot. A Skywalker Saga zárását követően Kathy előtt új ajtók nyílnak ki a történetmesélés területén, és ésszerű döntésnek tűnt, hogy a régóta rajongó Kevinnel együtt dolgozzon egy új történeten."

A fentiek fényében tehát a Trónok harca alkotópárosának filmjei, valamint az egyelőre dátum nélküli Rian Johnson rendezte trilógia mellé érkezik majd Kevin Feige története is kedvenc galaxisunkba.

Ti örültök a bejelentésnek?

forrás: The Hollywood Reporter

A Szerzőről

Darth Law

24 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 08:55
  Beküldte: SonOfMurglak

  na, kérem, ilyen embereket kell felvenni! Dave Filoni, Jon Favreau, Kevin Feige - mind olyan szakemberek, akik értik a dolgukat, és mellette marha nagy rajongók, szóval szívvel-lélekkel csinálják 08
  amúgy nemrég olvastam, hogy Lobot a kedvenc karaktere (még az új Pókemberbe is bele akarta csempészni 01 [Linkelt tartalom] ). ezek után nagyon kíváncsi vagyok, ő milyen filmet tervez 08

  1 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 10:09
  Beküldte: Goten56

  Hát ez elég váratlan. Kíváncsi leszek a végeredményre. Készített már pár zseniális filmet, így egyértelmű, hogy Johnsonhoz meg a trónok harcás fickókhoz képest előrelépést jelent. Bár vannak olyan alkotásai is, amikre szerintem utólag ő se büszke. Most hogy az MCU-nak annyi, bőven lesz ideje kárpótolni a Star Wars rajongókat az elmúlt évek megalázó szörnyűségeiért.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 10:50
  Beküldte: SonOfMurglak

  *a Star Wars rajongók azon részét, akik úgy érzik, hogy bármiért kárpótolni kell őket...

  3 2
 • Kempesbaba
  2019 szept 26 : 11:02
  Beküldte: Kempesbaba

  *Hidd el,nem vagyunk kevesen...

  2 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 11:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  Ki mondta, hogy kevesen vagytok?? De azért te meg akkor azt hidd el, hogy nem csak ti léteztek... És nem csak ti vagytok Star Wars rajongók...

  1 2
 • Kempesbaba
  2019 szept 26 : 12:24
  Beküldte: Kempesbaba

  Ilyet nem állítottam. El kell fogadnod,fogadnunk hogy most már a star wars rajongóknak több nemzedéke él,és bizony nem ugyanaz tetszik egy 40+ -os embernek mint egy kamasznak. A hiba véleményem szerint ott van hogy a lucasfilm mindenkit ki akar szolgálni,mindenkine k meg akar felelni,nyitni a fiatalok felé de közben megfelelni az old school rajongóknak is. És ez nem lehetséges

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 12:32
  Beküldte: SonOfMurglak

  Hát éppen ezét is hívtam fel rá a figyelmet, hogy nem csak egyfajta rajongói vélemény létezik, szóval részemről aztán elfogadva a dolog 01

  0 0
 • Blade
  2019 szept 26 : 17:41
  Beküldte: Blade

  Jobban jársz szerintem, ha ezt elengeded. Az embereken már túlnőtt a Star Wars a rajongókról meg nem beszélve.

  Mondjuk azt nem vitatom,hogy amiket kiadtak lehettek volna sokkal jobb filmek, hogy még az idősebb generáció is el tudja ismerni őket. Persze ott a másik tábor akiknek eddig minden tetszett, és elfogadják ami van.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 11:02
  Beküldte: Goten56

  Legyen így 01 A lényeg, hogy engedjenek neki szabad kezet a józan ész határain belül. Jobban örülnék, ha az ő filmje lenne a következő a IX. után. Sőt, az sem zavarna, ha kizárólag már csak ő készítene SW filmet.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 11:17
  Beküldte: SonOfMurglak

  Nemhogy legyen... már most is így így van. És unalmas, fárasztó, na meg felháborító is az, amikor valaki a saját véleményéről kijelenti, hogy márpedig az SW rajongóknak így kell gondolnia... Mindenki azt gondol az új filmekről, amit akar, és felőlem minden egyes cikk alá (annak témájától függetlenül) odaírhatjátok, hogy Rian Johnson megölte a Star Warst... de legalább azt ne vitassátok el mástól, hogy ő is rajongó - csak azért, mert ő máshogy látja, mint ti. Gondolom, Goten te is felháborodnál, ha valaki azt írná, hogy aki nem szereti az Ep VIII-at, az nem is igazi SW fan...

  1 2
 • Goten56
  2019 szept 26 : 12:04
  Beküldte: Goten56

  Ez egy elég bonyolult kérdés. Én sosem írtam olyat, hogy akinek tetszett a VIII, az nem SW rajongó. Legfeljebb mások az elvárásai. Biztos csak én vagyok olyan kritikus, hogy örülnék, ha egy film alkalmazkodna az univerzum szabályaihoz. Nyilván arra a részére gondoltam a rajongótábornak, akik negatívan látják a helyzetet (bár 5 évvel ezelőtt sokkal rosszabbra számítottam). Máskor igyekszem érthetőbben fogalmazni.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 12:34
  Beküldte: SonOfMurglak

  Nem tudom, szerintem annyira nem bonyolult... Attól még, hogy valakik ugyanazért a dologért rajonganak, nem fognak mindenben egyetérteni annak kapcsán. Egyetlen SW film vagy sorozat sem fog minden egyes rajongónak ugyanúgy tetszeni. És ezt most azért írtam, mert valamelyik nap is a Rian Johnsonos cikk alá is odaírtad a VIII. rész kapcsán, hogy "azt akár még el is tudom képzelni, hogy azoknak akik semmit se tudnak az SW világáról, valamennyire tetszett". De jó lenne az ilyen megjegyzéseket, megfogalmazásokat elkerülni. Mondom, ne legyen félreértés, mindenki azt gondol ezekről a filmekről, amit akar, nem kell szeretni őket, én nem kampányolok értük (főleg mert a Disney - sajnos - nem fizet xD 01 ), és adjon is mindenki hangot nyugodtan a nemtetszésének! Csak ezt kérem, hogy ne vitassuk el mástól a rajongást!!

  1 1
 • Kempesbaba
  2019 szept 26 : 14:16
  Beküldte: Kempesbaba

  "azt akár még el is tudom képzelni, hogy azoknak akik semmit se tudnak az SW világáról, valamennyire tetszett" Nem Goten-t védve,de nyilván a kolléga az átlag nézőkre gondolhatott és nem a rajongókra

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 20:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, az átlag nézőkre gondolt, hogy nekik tetszhetett, amiért fogalmuk sincs az SW-ről. így ennek a mondatnak az az értelme, hogy aki igazán ismeri/érti az SW-t, az nem szeretheti. ezért mondtam, hogy a fogalmazás nagyon nem mindegy.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 19:57
  Beküldte: SonOfMurglak

  Komolyan, én úgy szeretném, hogy aki downvote-olja ezeket a kommentjeimet, az írja meg, hogy szerinte mi a baj azzal, hogyha megkérek valakit, hogy ne nyilatkozzon az egész rajongótábor nevében 01 01 01

  0 0
 • RacerX
  2019 szept 26 : 14:22
  Beküldte: RacerX

  Az MCU-nak annyi? Szerintem a 6. fázisig nem áll meg az egész.
  Hát egyébként érdekes és hirtelen jött hír. Tippem szerint minimum 10 év mire lesz ebből valami.

  2 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 18:10
  Beküldte: Goten56

  Most vesztették el Pókembert a kapzsiságuk miatt. A későbbiekben meg sem említhetik. Ez kb olyan, mintha a VII után nyomtalanul kellett volna eltüntetni Lukeot. Szerintem akár 4 év múlva is jöhetne már. Ha a következő 2 film bukik, szükség lesz valamire, amivel keresnek is, és Feige tűnik erre a legmegfelelőbb embernek. Vagy esetleg Abrams egy olyan trilógiával, amit egyedül készít, anélkül, hogy más beletrollkodna.

  1 0
 • Blade
  2019 szept 26 : 21:08
  Beküldte: Blade

  Sorozatok Goten a sorozatok...én ott látok jövőt,de tényleg, ha a Mandalori bejön a népnek tegyük fel nagy a várakozás akkor, ha a többit is jó megcsinálják akkor ott még lehetnek jó tartalmak nekünk, és mindenkinek.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 21:35
  Beküldte: Goten56

  Úgy legyen. A Mandalori az előzetes alapján tök jó sorozat lesz. Viszont elég súlyos ötlethiányban szenvedhetnek, ha Kenobi számüzetéséről csinálnak sorozatot.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 21:48
  Beküldte: SonOfMurglak

  már mióta követeli egy csomó rajongó a Kenobi-spinoffot, most meg hogy megcsinálják, hirtelen ötlettelenség?? elég jól az látszik a 3 bejelentett sorozaton, hogy olyanokat csinálnak, amire igény van... mandalóri fejvadász, Rogue One prequel, Obi-Wan. tipikusan olyan témák, amikre lesz kereslet.

  1 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 22:02
  Beküldte: Goten56

  És mivel fogják azt a kitudja hány részt kitölteni? Aki miatt érdekes volt a számüzetésben töltött ideje, az áldozatául esett az eszetlen törlésnek.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 26 : 22:17
  Beküldte: SonOfMurglak

  Akármivel. Nem csak azon az egyetlen módon lehet leírni a történetet, ahogyan a Legendákban volt. Az is csak egy lehetőség volt a sok közül. majd újraírják valahogy. Nekem pl. tetszett a kánon képregénysorozatból "az öreg Kenobi naplójából" bemutatott részlet. valami hasonlót el tudok sorozatban is képzelni. amúgy nem hiszem, hogy ez olyan "kit tudja hány részes" lenne, inkább rövid évadra számítok, mint a Mandalorian esetében.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 26 : 22:32
  Beküldte: Goten56

  Az a képregény kimaradt az életemből, de ha bárki elkészít egy értékelhető sorozatot Kenobiról abban az időszakban, minden tiszteletem az övé lesz. 08

  0 0
 • Blade
  2019 szept 26 : 17:37
  Beküldte: Blade

  Azért annyira nem kell szerintem nagyon előre sietni .A Star Wars totál nem egy Marvel szóval ilyen téren én itt kivárok nem kicsit.

  Az a baj, hogy egy Star Wars film annak idején jelenség volt egy esemény ebbe a felturbózott világba egyszerűen ez is tucat termék lett.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 4
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57