Fejlesztett verziót kap a Tales from the Galaxy's Edge

tlaes_from_the_galaxys_edge_enhanced_edition.jpg

A Sony égisze alatt rendezett State of Play live stream keretein belül bejelentették a legelső Star Wars-játékot az új PSVR 2 konzolra. Ez pedig nem más, mint a Star Wars: Tales From The Galaxy's Edge - Enhanced Edition, amihez egy előzetest is közzétettek, és 2023-as megjelenési dátumot jelöltek meg. A VR-játékban különböző korokba csöppenhetünk Dok-Ondar régiségkereskedő meséi által, például a Köztársaság Fénykorába, és olyan karakterekkel futhatunk össze, mint Yoda mester, R2-D2 és C-3PO.

Az játékot fejlesztő ILMxLAB cég reklámmenedzsere, Scott Mayer pedig megosztott néhány részletet, hogy miben lesz más ez a verzió az alaptól, ami az Oculusra és az Oculus 2-re is megjelent. Az Enhanced Edition messze lenyűgözőbb látványt és jobb felbontást fog nyújtani elődénél. A headset alapú kontroller-követő és a szemmozgást követő rendszer segítségével a képernyőn azt fogjuk látni, amire éppen pillantunk. A hang és a tapintás is nagy szerepet játszik, mivel a finom 3D audio és a PS VR2 Sense kontrollerbe épített érzékelőkkel a legapróbb részleteket is megtapasztalhatjuk, magyarul olyan lesz, mintha éreznénk a sugárvető visszarúgását, vagy a fénykard suhintását.

 

Az alap játékhoz korábban kijött még a Last Call kiegészítő, amiben új küldetést kell teljesíteni Dok-Ondar megbízásából. Egyelőre nem tudni, hogy ezt is tartalmazni fogja-e az Enhanced Edition, erről vélhetően a későbbiekben fognak információt megosztani.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo