Képregényben jön az első IX. rész után játszódó történet

sw_adventures_01_cov_.png

Az IDW által kiadott Star Wars Adventures ifjúsági képregény-sorozatának első volumenje idén április végén fog befejeződni, ám pár egyéb képregény-sorozathoz hasonlóan (Doktor Aphra, Darth Vader) a franchise-ból, ez is kapni fog egy új szériát. A Star Wars Adventures második volumenje májusban veszi fel a fonalat, egy számban két történettel, és értesülések szerint az egyik rögtön egy olyan sztorival operál, hogy éppen mi dolga van Finn, Rey és Poe karaktereinek az exegoli csata után: úgy tűnik, az Első Rend még nem teljesen bukott el, és akadnak küzdelmek az ellenséggel.

Forrás: starwarsnewsnet.com


FRISSÍTÉS!


A képregényt előrendelhető oldalak leírásai alapján úgy tűnik, mégsem a Skywalker kora után, hanem a VIII. és a IX. rész között fog játszódni a Star Wars Adventures első számának egyik története, amiben Poe és Finn egy mindentől távoli bolygóra viszik Reyt, hogy Jedi-tanulmányait folytassa.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo