Képregényadaptációt kap az Obi-Wan Kenobi-sorozat is

kenobi_plakat_.jpg

Ugyan az Obi-Wan Kenobi második évadára jelenleg vajmi kevés esélyt látni, a limitált sorozat első évadát nemsokára újra átélhetjük képregényként - közölte a hírt a starwars.com. A 6 számos szériát a Marvel fogja kiadni, írója az a Jody Houser lesz, akinek a Thrawn képregény-adaptációt, a Köztársaság kora: Hősök és gonosztevők, valamint a TIE-vadász képregényeket is köszönhetjük, a rajzokat Salvador Larocca szolgáltatja majd. Ízelítőként borító variánsokat is megosztottak az első számhoz, ami szeptemberben fog megjelenni.

Tehát A Mandalóri után ez lesz a második olyan képregény-adaptáció, ami egy sorozatot mesél el újra más formában. Az Obi-Wan Kenobi előtt hangulatfokozásként kijött egyébként tavaly egy 5 részes mini képregény széria, ami 5 történetet mesélt el különböző korokból, egészen a gyerek Obi-Wantól az öreg Benig, a magyar nyelvű kiadása még előjegyezhető állapotban van. Aki szeretné még tovább bővíteni ismereteit az egyik leghíresebb Jediről, a Baljós árnyak előtti életébe a Padavan című könyv segítségével nyerhet bepillantást, illetve az alternatív Legendák kánonba tartozó Kenobi regény ugyanúgy A Sithek bosszúja és az Egy új remény között helyezkedik el, mint az Obi-Wan Kenobi sorozat.

Marvel Obi Wan Kenobi Series Comic Reveal Cov Cdf782b3

Marvel Obi Wan Kenobi Series Comic Reveal Var 82d12b25

Marvel Obi Wan Kenobi Series Comic Reveal Var 1 Ce22350d

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo