Képregény készül a Star Wars-űrhajóhotelről

Star_Wars_Halcyon_Legacy.jpg

Mostanra már bevett tendenciává vált, hogy a Star Wars-témájú élményparkok nem pusztán szórakoztatóhelyeknek számítanak az extrémebb kikapcsolódásra vágyó rajongóknak, hanem igyekeznek ezeknek a létesítményeknek helyet találni a kánonban, például a galaxis peremén található Batuu esetében, ami köré több könyv, képregény, és még játék is íródott. Egy új látványosság is ebbe a sorba állt, mégpedig a Halcyon csillagcirkáló, ami egy 2022 márciusában, Orlandóban megnyíló Star Wars-hotelnek, a Galactic Starcruisernek ad majd otthont.

Egy új, jövőre érkező Marvel-képregény minisorozat szentel majd 5 történetet az űrjáró bemutatására, minek címe Star Wars: Halcyon Legacy. Ez a projekt azért is érdekes, mert közel 275 évet ölel fel, a Köztársaság Fénykora érájától kezdve egészen a folytatás trilógia korszakáig láthatjuk, milyen utakban volt része a hajónak. Annyit elárultak, hogy egy Lando-Hondo közös kalandra, egy Első Renddel kapcsolatos csetepatéra, illetve egy Nihil támadásra mindenképp lehet számítani. A képregény szerzője a Fejvadászok: A Galaxis legjobbjain is dolgozó Ethan Sacks lesz, míg a rajzoló posztjára a Kylo Ren felemelkedése képregény látványvilágát megálmodó Will Sliney-t választották. Az első szám borítóját lentebb megtekinthetitek, amin a vuki Jedi, Burryaga feszít.

Star Wars Halcyon Legacy Cover 1 Web 218k

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo