Képernyőre kerülhet az elfeledett Star Wars: Detours projekt

tumblr_m9dnjfIImA1rekv36o1_1280.jpg

Bár mindenki a Solo: Egy Star Wars történet című filmmel van elfoglalva a közösségi médiában, az élet nem állt meg a Star Wars terén, hisz több jövőbeli projektet is bejelentettek a Lucasfilm házatáján, mely kellő tartalmú csámcsognivalóval szolgálhat az elkövetkező évek során. És nem csak új történetekről van szó, hanem talán még, egy korábban bejelentett, majd később parkolópályára (elvetett) sorozatot is feltámaszthatnak.


Star Wars Detours   LogoA Star Wars: Detours egy vígjáték animációs sorozat, mely hosszú életutat futott be, mégse került soha se a TV képernyőjére. Még 2009-ben fedte fel a Star Wars atyja George Lucas, hogy új animációs sorozat van készülőben. 2010 április 5-én a StarWars.Com hivatalosan is bejelentette, hogy a sorozatot a Lucasfilm Animation készíti és hogy vígjáték lesz, aztán 2010 augusztusában a Celebration V-ön felfedték, hogy már több írót felbéreltek a sorozatra. A Robot Chicken készítői Seth Green és Matthew Senreich kreatívan részt vettek a gyártásban. A sorozat készítése és bemutatása viszont egyre csak húzódott, míg végül bejelentették, hogy 2013-ban fog debütálni. Ekkor szakadt rá az ég a Lucasfilmre, ugyanis a Disney által történt felvásárlás keretében, nem csak a LucasArtsot zárták be és több készülő videojáték projektet töröltek, de 2013 március 11-én bejelentették, hogy a készülő a VII. rész miatt eltolják a Star Wars: Detours bemutatóját is. Az akkori nyilatkozatok szerint: "nem lenne időszerű egy vicces animációs sorozat kiadása a VII. rész előtt". 2013-ban a Reddit AMA ülésén Green kifejtette, hogy áll a sorozat. A legmeglepőbb dolog az volt, hogy számos részt már be is fejeztek és jó néhányat teljesen megírtak: "39 kész epizódunk van és mint egy 62 kész szkript." - nyilatkozta akkor.

Koncepció

A Star Wars Detours animációs vígjáték sorozat a mindennapi életet vizsgálja a messzi, messzi galaxisban. Itt nincsenek visszavágó Birodalmiak vagy támadó klónok. Ehelyett a sorozat az univerzum hétköznapi embereire és problémáira fókuszál... amely valljuk meg, néha magába von híres fejvadászokat, őrült ewokokat és még Sith Nagyurakat is.
Üdvözlünk a Star Wars: Detours-ban, a csillagok másik oldalán, a két háború között.

Mi a helyzet most?

A 2012. évi Celebrationön történt bejelentés óta eltelt 6 év és a projekt azóta is csendben pihen, várakozik. Azóta kiderült, hogy a sorozatból közel 40 részt gyártottak le és ebből legalább 30 rész rögtön vetíthető formában. A Star Wars Detours, mint a Lucasfilm legújabb védjegy bejelentése rámutathat az animációs vígjáték sorozat lehetséges újjászületésére. Ennek fő rámutatója a Disney új streaming szolgáltatása, ami tökéletes lehetőséget biztosít egy ilyen, kánontól független sorozat bemutatására. Ti megnéznétek a sorozatot?


A Szerzőről

Kira

Kira

"A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik."
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo