Kenobi-sorozat: Egy Jedi cameo, ami kimaradt

obi_wan_jedi_grave.jpg

Az Obi-Wan Kenobi sorozat rengeteg változáson esett át a készülése során. Az először filmtrilógiaként dédelgetett produkció a történet mellett azon is módosított, hogy mely karakterek tűnjenek fel és milyen szerepet kapjanak. Például Cody parancsnok is lényeges részét képezte volna a sztorinak, és volt olyan elképzelés is, ahol Leia helyett egy Luke központú kalandot láthattunk volna.

Bár a fentiekkel összemérve nem olyan számottevő elem, de egy friss fejlemény szerint egy előzmény-trilógiás karakter cameója is a vágóasztalon végezte. Az ILM senior koncepciós művésze, Kouji Tajima az Artstation honlapra posztolt egy rajzot, miszerint Pablo-Jill Jedi-lovag is feltűnt volna a tervek szerint, valószínűleg a sorozat 4. részében lévő Jedi-ravatalban az Inkvizítor Erődben, ahol Obi-Wan halott bajtársait, például A klónok háborúja animációs sorozatban debütált Tera Sinube mestert is szemrevételezi, akiről szintén osztott meg látványterveket. Pablo-Jill eredetileg A klónok támadása geonisisi csatajelenetben szerepelt háttérszereplőként, és azon kevés karakterek egyike, akit teljesen CGI-technológiával hoztak létre a filmben. A sírkamrában ugyan van egy hozzá hasonló, a szintén az ongree fajhoz tartozó karakter, viszont a hivatalos Star Wars weboldala szerint ő Coleman Kcaj, aki a Jedi Tanácsban foglalt helyet a III. részben.

Kouji Tajima Obiwan03

Kouji Tajima Obiwan04

Kouji Tajima Obiwan01

Kouji Tajima Obiwan02

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo