Kenobi: Íme az első képek McGregorról

Ewan_McGregor_Revenge_of_the_Sith.jpg

Már egy ideje elkezdődött az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatása, minek kapcsán több díszlet került a nyilvánosság elé a lesifotósok és videósok hála.

A címszereplőt alakító 50 éves skót színész, Ewan McGregor korábban mesélte, mennyire embert próbáló volt forgatni az előzmény trilógiát a díszletek és a rendezés szempontjából. Újabban a Variety által osztotta meg tapasztalatait a Din Djarint játszó Pedro Pascallal folytatott beszélgetésben a filmkészítésben alkalmazott technológiáról. A Baljós árnyakban még a hagyományos báb Yodát alkalmazták, ami a rajongók körében megosztó kinézetűre sikeredett, majd a II. és III. rész esetében áttértek a CGI animációra, mivel ott már harcolnia is kellett a zöld manónak. Az I. rész báb Yodáját pedig a 2011-es Blu-ray verzióhoz ugyancsak CGI-ra cserélték le.

 

McGregor mindezt úgy élte át, hogy "lenyűgöző" hatást keltett számára, valamint "szerencsésnek érezte" magát a Baljós árnyak báb Yoda jeleneteit illetően. A báb teljesen valóságosnak, élőnek tűnt, amit rengeteg ember mozgatott. Ám mikor Lucas leállította a felvételt, Yoda "meghalt", mert mindenki megállt hirtelen, ami valahogy zavarta a színészt. Majd a következő két epizódban az animált Yoda hirtelen közel sem volt olyan kedves, mint elődje, sőt, a számítógép által generált Jedi-mester nem igazán érződött Yodának. Talán az Obi-Wan Kenobiban ismét láthatjuk Yodát Kenobi mesterrel interakcióban, vagy csak a hangját hallhatjuk viszont Frank Oz által?

 

Rátérve az aktuális, jövőre érkező projektre, McGregor még elhintett pár dolgot, miszerint az egyik jelenetben két rohamosztagos mellett kellett elsétálnia, minek hatására újra 6 évesnek érezte magát. Majd megjegyezte, ez azért volt számára érdekes, mert még sosem tett ilyet filmforgatáson, korábban mindig csak klónok társaságában szerepelt. Valamint azt is elárulta, hogy egy picike jawával is volt szerencséje forgatni.

 

A Just Jared pedig lehozta az első képeket a paparazzik lencséjének áldozatául esett címszereplővel. McGregort Jedi-jelmezében lehet látni, rajta egy fekete kabáttal, pár színésztársa mellett, köztük a fentebb említett rohamosztagosokkal, valamint birodalmi tisztekkel Los Angelesben.

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 06

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 58

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 04

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 62

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 81

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 03

Ewan Mcgregor Obi Wan Kenobi Set Covering Costumes 05

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo