728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Kenobi-fanfilm készült

kenobi-fanfilm-.png

A készülő Kenobi-sorozat előtt a rajongók is forgattak egy rövidfilmet, amely a Jedi Mester egyik Tatooine-i kalandját mutatja be - az érdekessége pedig, hogy egy birodalmi tiszt szerepében feltűnik benne James Arnold Taylor, aki A klónok háborújában szinkronizálta Obi-Want.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

4 Hozzászólás

 • Steery
  2019 dec 28 : 22:13
  Beküldte: Steery

  Ha ilyesmi történt volna a Tatuinon, Luke biztosan emlékezett volna rá, mit művelt az öreg Ben a fénykardjával és akkor másképp áll hozzá később, 20 évesen a dolgokhoz.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 dec 28 : 23:35
  Beküldte: SonOfMurglak

  hát azért itt még elég kicsi. sok dolog kiesik az embernek később. főleg, ha Owenék utólag azt mondták neki, hogy bizonyos dolgokat csak képzelt/álmodott.

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 dec 29 : 13:28
  Beküldte: Kempesbaba

  :D ugyan már! Ez a gyerek 4-5 éves. Ebből a korból legtöbbünknek tiszta és világos emlékei vannak (pl óvodai események) vagy veled olyasmi előfordult hogy mondjuk a szüleid utólag azt mondták neked hogy bizonyos dolgokat csak képzeltél/álmodtál? Ez egy fan film,úgy is kell kezelni,tehát nem kell feltétlenül a kánonba illeszkednie. Vegyük úgy mint ha egy alternatív univerzum egyik eseménye lenne.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 dec 29 : 19:04
  Beküldte: SonOfMurglak

  nos, én nagyon kevés dologra emlékszem ebből a korból, és arra se tisztán, szóval mint a mellékelt ábra mutatja, nem vagyunk egyformák. szóval ja, simán lehetségesnek tartom, hogy valaki utólag nem emlékszik bizonyos dolgokra ebből a korból. azt meg nem tudom, hogy mitől olyan elképzelhetetlen, hogy egy ember azt mondja a gyerekének, hogy valamit csak álmodott/képzelt. a legegyszerűbb terelés, ha azt akarod, hogy valamit kiverjen a fejéből. és a filmekből/
  képregényekből elég egyértelmű, hogy Owen azt akarta, ne nagyon legyen köze Luke-nak Obi-Wanhoz.és persze egy fan filmnek nem kell a kánoba illeszkednie feltétlenül. de ez szerintem nem mond ellent a kánonnak, mert egyáltalán nem biztos, hogy Luke ilyesmire emlékezne (legalábbis nem pontosan) sok évvel később.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 4
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57