Katee Sackhoffot egy Bo-Katan spinoffról kérdezték

mando_s3_empire_.jpg

Bo-Katan megformálója, Katee Sackhoff a napokban részt vett a philadelphiai Fan EXPO rendezvényen, ahol a beszámolók szerint szót ejtett az élőszereplős Ahsoka sorozatról, és elárult egy érdekes kulisszatitkot A Mandalóriról, emellett feltették neki a kérdést, hogy vajon a karaktere kaphat-e egy saját Star Wars-spinoffot.

Korábban felröppent a pletyka, hogy készülhet egy Bo karakterére fókuszáló sorozat, amely A Mandalóri harmadik évadja után veszi fel a fonalat. Maga a színésznő pedig egyértelművé tette, hogy szívesen visszatérne egy ilyen projektben. Természetesen a spinoffról meg is kérdezték az elmúlt hétvégén tartott eseményen, de mint írták, Sackhoff erre nem akart válaszolni, csak mosolygott. Ez a reakció akar árulkodó is lehet, mindenesetre egyelőre továbbra sem vehetjük készpénznek a Bo-Katan-sorozat érkezését.

Bo Katan Mandalorian
Egy érdekes részletet is elárult a rendezvényen a színésznő A Mandalóri harmadik évadával kapcsolatban: elmesélte, hogy volt az elvetett elképzelések között egy csókjelenet is Bo-Katan és a főszereplő Din Djarin között. Az nem derült ki, hogy ez végül is miért maradt ki, de szerepet játszhatott az elvetésében, hogy elvileg a Dint alakító Pedro Pascal nem tudott jelen lenni, amikor azt a részt forgatták, amelyben eredetileg (ismét) levette volna a sisakját.

Sackhoff emellett állítólag elmondta, hogy jelen volt az Ahsoka forgatásán, ugyanakkor a megnyilatkozásából nem derült ki egyértelműen, hogy konkrétan szerepel is a szériában, vagy csak elnézett a helyszínre. Nyilván szándékos volt részéről a kétértelműség, hiszen nem akarhatta elsoilerezni az esetleges cameóját. Mindenesetre pár hónapot még várni kell, hogy kiderüljön az igazság ezzel kapcsolatban, hiszen az Ahsoka augusztusban indul.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo