Kapcsolódhat A Mandalórihoz a Skeleton Crew sorozat

skeleton_crew_first_pic_.jpg

A Mandalóri alkotói, Jon Favreau és Dave Filoni egy friss interjúban beszéltek az élőszereplős Star Wars-sorozatokról, és szóba került az egyik jövőbeli projekt, a Skeleton Crew is. Ezen a szérián a legújabb Pókember-filmeket rendező Jon Watts dolgozik, és Favreau elmesélte: a direktor eredetileg neki mondta el a projekt ötletét, még a Pókember: Nincs hazaút forgatásán (melynek Favreau az egyik mellékszereplője), és mivel tetszett neki az elképzelés, összehozott egy megbeszélést Filonival, így indult az egész.

Ennél a háttérsztorinál is érdekesebb viszont, amit ezután mondott: azt sugallta ugyanis, hogy ez az új sorozat nemcsak egy érában fog játszódni A Mandalórival, de lesz kapcsolódási pontjuk is, ugyanis a Skeleton Crew egyes karakterei, helyszínei feltűnhetnek majd az ő saját szériájának negyedik évadában (a feltételes mód persze szükséges, részben mert Favreau sem ígért konkrétan semmit, másrészt a negyedik évadot még csak most írják, így semmi nincs kőbe vésve).

Maga a Skeleton Crew egyik főszereplője Jude Law lesz, de alapvetően egy csapat fiatalról fog szólni – a sorozatról ebben a cikkben írtunk bővebben.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo