Jyn Erso az Andorban? Felicity Jones válaszol

jynerso-pic.jpg

Az Andor második évadát korábban a showrunner, Tony Gilroy időben úgy határozta be, hogy a 12 részes etap 4 évet fog felölelni, és egészen a Zsivány Egyes kezdetéig fog futni. A 2016-os filmből az első évadban feltűntek bizonyos karakterek, köztük Saw Gerrera, Mon Mothma és a címszereplő, a második felvonásban pedig viszontláthatjuk K2-SO-t is. De vajon mi a helyzet a többi szereplővel, számíthatunk-e további cameókra a Zsivány Egyesből az előzménysorozatában?

A Jyn Ersót alakító Felicity Jonest a BBC The One Show műsorában meginterjúvolták, és természetesen a Star Wars is téma volt a beszélgetés során. Az egyik kérdés arról szólt, hogy visszatér-e az Andor második évadában Jynként, erre a színésznő úgy válaszolt, hogy sajnos nem, de reméli, hogy valamikor ismét megformálhatja a karaktert (ez utóbbi egybevág korábbi kijelentésével, miszerint szeretne még a karakter bőrébe bújni). Ezt követően a Zsivány Egyes forgatásáról is ejtett pár szót, hogy számára hatalmas kihívást jelentett, harcművészet terén rengeteget kellett készülnie.

 

Persze ez a nyilatkozat Jonestól nem jelenti automatikusan azt, hogy tényleg nem fog feltűnni a sorozatban, emlékezzünk vissza Liam Neeson és Lars Mikkelsen tagadó kijelentéseire, viszont az is igaz, hogy Tony Gilroy nem feltétlenül bőkezű a cameók terén, és az is kérdéses, mennyire lenne helye Jyn Ersónak a előzménysorozatban. Mindenesetre ha nem is bukkan fel az Andor második évadában, a mozgóképes szereplésén kívül akad lehetőség többet megtudni róla, hiszen néhány könyv gazdagította már a karakter életét, például a Katalizátor, vagy A lázadás hajnala.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo