Jövőre érkezhet a Ubisoft új Star Wars-játéka

sw_ubisoft_game_logo.png

2021 elején a Lucasfilm Games megalapításával bejelentették, hogy a jövőben már nem csak kizárólag az Electronic Arts-tól érkeznek Star Wars-játékok, hanem más stúdióknak is megadják a lehetőséget, hogy a messzi-messzi galaxis univerzumában letegyék saját projektjeiket az asztalra. Az egyik ilyen az Ubisoft neve alatt készülő nyílt világú projekt volt, aminek háza tájáról elég ritkán szállingóztak hírek, viszont 2023 elején egy posztban elhintették, hogy az idei év igazán jelentős lesz a játék történetében, ugyanakkor nem tisztázták, mit értettek pontosan ez alatt.

A Kotaku friss jelentései szerint viszont elképzelhető, hogy már nem kell sokat várnunk az Assassin's Creed franchise gazdájának Star Wars-játékára, ugyanis a francia cég a sorozatos csúszások után a 2024 eleji megjelenési dátumot célozta meg. A vállalat május 16-án jelentette be, hogy fennállása legnagyobb veszteséges pénzügyi évén van túl, de a befektetők részére azt ígérte, azon vannak, hogy 2024. március végéig az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Skull and Bones mellett egy másik nagy játék az üzletek polcaira kerülhessenek. Utóbbi tekintetében több forrás jelezte, hogy ez a nyílt világú Star Wars-játék lesz.

 

A Kotaku forrásai viszont azt is kimondják, hogy a Project Helix néven alatt futó fejlesztéssel kapcsolatos bemutatási tervek túl optimisták, és könnyen lehet, hogy a következő fiskális évre tolódik majd a játék, vagyis 2024 áprilisa és 2025 márciusa közé. Mindenesetre momentán nem vagyunk híján új Star Wars-játéknak, hiszen nemrég jelent meg a Fallen Order következő fejezete, a Jedi: Survivor, e mellé pedig egy regény is íródott Háborús sebek címmel, ami kiegészíti az új részt.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo