Jótékonyságra is jutott az Andor forgatásából

when_does_andor_take_place_1659462330529.jpg

Tony Gilroy showrunner elmondása szerint az Andor első évada bővelkedik a természetes helyszínekkel és minél több díszlettel, mivel A mandalórinál először használt Volume technológiát igyekszik mellőzni. Az első évad első három részét például egy mára bezárt olajfinomítónál, illetve az angliai Little Marlow környékén forgatták, ezen kívül Angliában a dorseti Jurassic Coast és a lancashire-i Cleveleys is szerepelt a helyszínlistán.

A sorozathoz a Skóciában található Cruachan erőművet is felhasználták helyszínként. Az Oban közelében lévő földalatti létesítmény a Ben Cruachan hegy belsejébe vájt hatalmas barlangban található. A Drax óriásvállalat itt megújuló energiát hasznosít, és most a helyszín bérléséből származó pénzből egy ötszámjegyű adományt fordított helyi jótékonyságokra. Az obani hegyimentősök új járművet szerezhettek be, egy vidéki defibrillátor- hálózat létrehozásához is hozzájárultak, illetve az Argyll állambeli Lochawe faluban lévő Sr. Conans Kirk történelmi látogatóközpontnak is jutott az adományból karbantartásra és felújításra.

Andor Cruachan

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo