Jön magyarul is A Jedi visszatér-novelláskötet

facpov_rotj_book_cover_feature_9ac74b16.jpg

Idén is folytatódott az eredeti Star Wars-trilógiát ünneplő könyvsorozat, a Bizonyos szemszögből: ezúttal az immár 40 éves A Jedi visszatérhez kapcsolódóan adtak ki egy novelláskötetet, amelyben az események különféle szereplőinek nézőpontját mutató rövid történetek szerepelnek. Jó hír a magyar rajongóknak, hogy most bejelentették a kötet hazai kiadását is.

Az érdeklődők a Szukits honlapján immár leadhatják előjegyzésüket a magyar furdításban Star Wars: A Jedi visszatér – Bizonyos szemszögből címmel megjelenő harmadik kötetre, amelynek érkezése valamikor 2024 folyamán várható. Aki kíváncsi rá, hogy egészen pontosan milyen novellákat tartalmaz a gyűjteményes kötet, ebben a korábbi cikkünkben megtalálja a könyvben szereplő írások listáját.

A beszámolók alapján a gyűjtemény érdekes adalékokkal szolgál a Star Wars-kánonhoz: kiderül belőle például, hogy mi lett A klónok támadásában megismert Dexterrel a 66-os parancs után, és hogy miként tudott elrejtőzni Yoda a Birodalom elől. Emellett leírják többek közt azt is, mi történt, amikor Boba Fett átadta a befagyasztott Han Solót Jabbának, és a második Halálcsillagon szolgáló rohamosztagosok mindennapjaiba is bepillanthatunk.

Jedi Visszater Bizonyos Szemszogbol B1 1 Max1920 Max1080
Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo