728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatot csinál

Jon_Favreau.jpg

Évek óta várják a Star Wars-rajongók az élőszereplős Star Wars sorozatot, és most végre hivatalosan bejelentették: elindult a projekt. A sorozat executive producere és írója pedig a Cowboyok és űrlények, a Vasember 1-2 és A dzsungel könyve rendezője, Jon Favreau lesz. Favreau jelenleg egy Oroszlánkirály élőszereplős remake-én dolgozik, ami 2019-ben kerül a mozikba. Emellett van már némi Star Warsos tapasztalata is, hiszen A klónok háborúja című animációs szériában kölcsönözte a hangját Pre Vizslának, és szerepel a Solo: Egy Star Wars-történet című, idén debütáló, különálló Star Wars-filmben is, mint az egyik idegen fajú lény szinkronhangja.

Magáról a tervezett Star Wars-sorozatról nem árultak el semmit, sem a témáját, sem azt, hogy mikorra tervezik. Annyit lehet tudni, hogy a Disney saját, eddig még névtelen filmszolgáltató platformján lesz látható, melyet a tervek szerint 2019 második felében indítanak majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

9 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 márc 08 : 16:29
  Beküldte: SonOfMurglak

  na, ő egy jó választás 08 kíváncsi vagyok, mit hoz össze 08

  1 0
 • RacerX
  2018 márc 08 : 16:59
  Beküldte: RacerX

  Szerintem is jó választás. Ha már a Solo-ban is szerepelni fog... update: Lehet nektek nem új, de nekem igen. Ő volt a hangja Pre Vizsla-nak is.

  2 0
 • Gen_Mac302
  2018 márc 08 : 20:15
  Beküldte: Gen_Mac302

  Nem tudom,hogy aggódjak-e a szinronizálás miatt a disney új online szolgáltatása révén...(hogy egyáltalán le lesz-e majd szinkronizálva majd),mindegy remélem minden jól megy majd,bejön 01

  1 0
 • SonOfMurglak
  2018 márc 08 : 23:48
  Beküldte: SonOfMurglak

  Hát ha más nem, felirattal nézhetjük majd 08
  De amúgy szerintem ez olyasmi amit megszereznek majd tuti. Valamelyik magyar csatorna majd. Hiszen az SW-re van kereslet.

  0 0
 • Steery
  2018 márc 08 : 22:20
  Beküldte: Steery

  A kérdés az, hogy J.F. veszi-e majd a fáradtságot az írás előtt, hogy beszéljen a rajongókkal és megtudakolja, mit és hogy szeretnének látni, illetve utána néz-e a vukipédiában a részleteknek, hogy ne találjon ki oda nem illő dolgokat? Mert jó lenne, ha a sorozat debütálását nem össznépi tiltakozások követnék. Megint. Mint az ep8-nál.

  0 0
 • RacerX
  2018 márc 08 : 23:23
  Beküldte: RacerX

  Nyilvánvalóan majd kiad egy kérdőívet hogy ki mit szeretne látni, és az alapján gyúrják össze az egészet. Sajnos nem hiszem hogy lesz ilyen. Gondolom a csapatnak már van egy ötlete. Meg amit az egyik ember szeretne látni, vagy az ő elvárása lenne, az lehet másnak nem tetszene. Valamint a teljes Story Group biztos a rajongók által szerkesztett wookieepediát fogja felütni ha valami ötlet kell.

  2 0
 • SonOfMurglak
  2018 márc 08 : 23:47
  Beküldte: SonOfMurglak

  "Össznépi" tiltakozást én sehol sem láttam. A 8. rész megosztó volt, de ugyanez volt a VII. résszel, sőt az előzménytrilógiával, de még A Jedi visszatérrel is... Ha kicsit függetleníteni tud az ember a saját nemtetszésétől, akkor láthatja, hogy egyáltalán nem igaz, hogy csak kizárólag fikát kapott volna a VIII. én rengeteg dicséretet hallottam-olvastam róla a kritikusok és rajongók részéről egyaránt.
  A rajongók meg mind mást szeretnének látni... nincs két olyan ember aki ugyanazt akarná... Hogy a fenébe várhatnánk el, hogy mindenkinek megfeleljen egy film vagy sorozat??? Ennek semmi értelme, ez egy totálisan irreális elvárás. Az oda nem illő dolgok kiszűrésére meg vannak embereik.

  2 0
 • tengerecki
  2018 márc 09 : 08:00
  Beküldte: tengerecki

  Erről mindig az jut eszembe, hogy különböző filmes oldalakon sok-sok olyan kívánság hangzik el ami jobb ha inkább nem valósul meg. Mondok egy kiváló példát: A hobbit 3. része. Előtte rengeteg helyen azt olvastam, hogy hosszú, látványos csatákat meg gyakást szeretnének látni jópáran, olyan igazi hard-fantasys, kardozós-baszós- partraszállós stílusút, erre sikerült egy kb. 1 órás csatafolyamot belerakni a filmbe, azt hittem lefordulok a székről, olyan unalmas volt amikor a sokadik ork halódott meg és forgolódott a kamera mintha egy részeg operatőr ült volna fel a hully-gullyra. Tehát szerintem nem feltétlen jó, ha rajongók tanácsait fogadják meg, abban lehet a legnagyobbat bukni.

  1 0
 • RacerX
  2018 márc 09 : 08:42
  Beküldte: RacerX

  Igen.
  Sokaknak meg az a SW, ha tele van tűzdelve akrobatikus össze-vissza szaltózós hentelős fénykardpárbajokkal az egész film.
  Nem mondom azt hogy én nem szeretnék ilyet látni, de számomra nem ebből áll a Star Wars.
  Megelőlegezem bizalmam Jon Favreu felé. A Vasemberhez is alázattal nyúlt.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 16
 • Tagok: 0
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57