Jöhet magyarul a Han és Leia nászútjáról szóló regény

star_wars_the_princess_and_the_scoundrel_cover_TALL.jpg

A lázadás hajnala című Zsivány Egyes-előzménytörténetet is jegyző Beth Revis írta A hercegnő és a kalandor (The Princess and the Scoundrel) című Star Wars-regényt, amely Han és Leia nászútját mutatja be. Angolul tavaly nyáron jelent meg, magyar kiadása azonban még várat magára, de hamarosan ez is megtörténhet: a Szukits Kiadó specifikusan Star Wars-tartalmakkal foglalkozó oldalán, a Jedi Könyvtár oldalán jelentették be, hogy megnyílt a lehetőség a kötet előjegyzésére, amivel felmérik a könyv iránti érdeklődést.

Mint írták, a kötet azt követően válik előrendelhetővé, ha összejött az 500 előjegyzés, illetve azután tud megjelenni, hogy az előrendelési számok sem maradnak el más Star Wars-könyvtől. Aki tehát szeretné, hogy magyarul is elérhetővé váljon ez a regény, annak érdemes lesz jeleznie ezt a kiadó felé egy előjegyzéssel. (Ezt ITT tehetitek meg.)

Kedvcsinálónak pedig érdemes elolvasni a könyv hivatalos szinopszisát:

"Miután karbonitba fagyasztották, majd mindent kockára tett a Lázadás ügyéért, Han Solo alig várja, hogy ne másokért élje az életét. Leia számára azonban nem ért véget a harc. A Birodalom bukása után bőven akad tennivalója, és miután megismerte valódi származását, az ereiben folyó sötét titokért is vezekelnie kell. A bátyja, Luke lehetőséget ad erre, amikor felajánlja neki az Erő ígéretét.

Minden nézetkülönbségük ellenére Han és Leia kiérdemelték a közös jövőjüket, ezért amikor a kalandor megkéri a kezét, a hercegnő azonnal igent mond. Ebben a regényben átélheted a legendás páros egybekelését és nászútját, amely során nem csupán saját démonaikkal, de a hatalomba még mindig kapaszkodó birodalmi maradványokkal is kénytelenek szembenézni."

Star Wars The Princess And The Scoundrel Cover
Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo