728x79_szukitshu_banner_001.jpg

JJ Abrams nyilatkozott Rey jövőjéről és igazi kilétéről

rey_skywalker.png

Izgalmas háttérinformációval szolgált JJ Abrams, a Skywalker kora direktora egy friss nyilatkozatával, amivel szerinte minden eddiginél nagyobb értelmet nyer a Star Wars Saga jelene, jövője és múltja, mégpedig a folytatástrilógia hősnője, Rey által, ami egyben egy korábbi rajongói teóriát is igazol:

A részemről mindig is az volt a tervem Reyjel kapcsolatban, hogy különleges módon kapcsolódjon a Skywalkerekhez, amivel ráadásul egy kerekebb egészet kap a kilenc részes történet. Nos, gondolom ez sikerült is, ám egy nagyon lényeges tényező mégis a vágószobában maradt a Skywalker kora forgatásának utómunkáinál. A történet tulajdonképpen ugyanúgy a Tatuinon ért volna véget, csak egy másik idősíkban.


Rey Tatuin

A "Rey Skywalker" végszó után Reyt, mintha csak erre várt volna, az idős hölgy által keltett Erő-manifesztáció berántja a világok közti világba, ami a Star Wars Lázadókban is feltűnt. Rey a dimenzióból próbál kimenekülni. Ott összetalálkozik újra az idős nővel, aki egy pillanat múlva már Palpatine képében tetszeleg, akivel új kardjával megküzd, de elveszíti azt. Rey végül megtalálja a kiutat.


Pa Patine Rebels

Ám ennek ára van: éveket öregedve és emlékeit és képességeit elveszítve ismét a Tatuinon találja magát. Idővel az is kiderül, hogy egy új élet van kifejlődőben a hasában, méghozzá nem mástól, mint Bentől, aki utolsó Erő-kapcsolatuk és önfeláldozása révén termékenyítette meg a lányt az Exegolon. A nincstelen és amnéziás Rey csupán a Skywalker vezetéknévre emlékszik, aki kénytelen a huttok szolgálatába állni, és az általuk neki adományozott keresztnév ez: Shmi.


Shmi Anakin Goodbye

Nos, nem lehet azt mondani, hogy ez várható bejelentés volt Abrams részéről, ám ezek tükrében még jobban helyre rakja a dolgokat a sagában. De ezek után felmerődik az emberben a kérdés, hogy Palpatine, vajon tényleg meghalt az Exegolon? És ha nem, talán ez egy új lehetőség tervei helyrehozásához? Kiegészítésként azt azonban nem árt megjegyezni, hogy...

April Fools Boss Nass

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

5 Hozzászólás

 • pityesz
  2020 ápr 02 : 17:10
  Beküldte: pityesz

  Amennyi trágyát bele lapátoltak a 7-8-9-be, ez is simán belefért volna. (jöhetnek a mínuszok)

  3 2
 • Kempesbaba
  2020 ápr 03 : 10:36
  Beküldte: Kempesbaba

  Részemről simán pluszos a hozzászólásod. Én sem mondhattam volna jobban

  1 0
 • SonOfMurglak
  2020 ápr 03 : 13:10
  Beküldte: SonOfMurglak

  Nekem nem volt bajom a filmmel, és nem is gondolom, hogy egy ilyen jellegű csavar belefért volna (eleve úgy vagyok vele, hogy az időutazás nagyon nem illik az SW-hez a sorsszerűség/Erő akarata központi téma miatt),
  viszont ez a kis gondolatkísérlet kifejezetten szórakoztató 08 főleg az tetszik, hogy ilyen kerek az egész sztori 01 01

  2 1
 • Kempesbaba
  2020 ápr 03 : 13:49
  Beküldte: Kempesbaba

  Hát a szarból is lehet gombócot formálni-az is kerek-de attól még ugyanúgy szar marad...

  2 1
 • SonOfMurglak
  2020 ápr 03 : 15:14
  Beküldte: SonOfMurglak

  hát, ezzel nem is vitatkozom. ellenben valamit  hozzátennék: az, hogy valami szar-e,  vélemény kérdése. és hát a véleményt is lehet formálni akárhogy, akkor is vélemény marad (egyébként nem tudom, világos volt-e, hogy a "kerek sztori" megjegyzést a cikkre tettem).

  2 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 10
 • Tagok: 1
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57