JJ Abrams nyilatkozott Rey jövőjéről és igazi kilétéről

rey_skywalker.png

Izgalmas háttérinformációval szolgált JJ Abrams, a Skywalker kora direktora egy friss nyilatkozatával, amivel szerinte minden eddiginél nagyobb értelmet nyer a Star Wars Saga jelene, jövője és múltja, mégpedig a folytatástrilógia hősnője, Rey által, ami egyben egy korábbi rajongói teóriát is igazol:

A részemről mindig is az volt a tervem Reyjel kapcsolatban, hogy különleges módon kapcsolódjon a Skywalkerekhez, amivel ráadásul egy kerekebb egészet kap a kilenc részes történet. Nos, gondolom ez sikerült is, ám egy nagyon lényeges tényező mégis a vágószobában maradt a Skywalker kora forgatásának utómunkáinál. A történet tulajdonképpen ugyanúgy a Tatuinon ért volna véget, csak egy másik idősíkban.


Rey Tatuin

A "Rey Skywalker" végszó után Reyt, mintha csak erre várt volna, az idős hölgy által keltett Erő-manifesztáció berántja a világok közti világba, ami a Star Wars Lázadókban is feltűnt. Rey a dimenzióból próbál kimenekülni. Ott összetalálkozik újra az idős nővel, aki egy pillanat múlva már Palpatine képében tetszeleg, akivel új kardjával megküzd, de elveszíti azt. Rey végül megtalálja a kiutat.


Pa Patine Rebels

Ám ennek ára van: éveket öregedve és emlékeit és képességeit elveszítve ismét a Tatuinon találja magát. Idővel az is kiderül, hogy egy új élet van kifejlődőben a hasában, méghozzá nem mástól, mint Bentől, aki utolsó Erő-kapcsolatuk és önfeláldozása révén termékenyítette meg a lányt az Exegolon. A nincstelen és amnéziás Rey csupán a Skywalker vezetéknévre emlékszik, aki kénytelen a huttok szolgálatába állni, és az általuk neki adományozott keresztnév ez: Shmi.


Shmi Anakin Goodbye

Nos, nem lehet azt mondani, hogy ez várható bejelentés volt Abrams részéről, ám ezek tükrében még jobban helyre rakja a dolgokat a sagában. De ezek után felmerődik az emberben a kérdés, hogy Palpatine, vajon tényleg meghalt az Exegolon? És ha nem, talán ez egy új lehetőség tervei helyrehozásához? Kiegészítésként azt azonban nem árt megjegyezni, hogy...

April Fools Boss Nass

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo