Jedi Temple Challenge: Infók Ahmed Best karakteréről

Star_Wars_Jedi_Temple_Challenge_Ahmed_Best.png

Múlt héten jött ki egy előzetes a Jedi Temple Challange vetélkedő műsorról, ami június 3-án startol a Star Wars Kids Youtube-csatornán. Benne kiderült, hogy a Jar Jar Binks megformálójaként híressé vált Ahmed Best egy Kelleran Beq nevű Jedi-mestert alakít. Érdekesség, hogy ez nem a második, hanem a harmadik különböző szerepe lesz a Star Wars univerzumában, ugyanis az éles szeműek kiszúrhatták, hogy A klónok támadása coruscanti bárjelenetében Best feltűnik egy Achk Med-Beq nevű háttérszereplőként. Itt megfigyelhetjük az egyezőséget, ami a Beq utónévben jelentkezik, és Ahmed Best egyik posztjából kiderül, nem is véletlenül, hiszen rokoni kapcsolatban állnak. Illetve szintén érdekes, hogy Best sok kreatív szabadságot kapott a karakter felépítéséhez.

 

A színész egy másik bejegyzésében a fénykardjáról ír. Ebben kifejti az egyensúly fontosságát, majd rátér, hogy fénykardszíne Mace Windu fegyveréhez hasonlóan lila színű lesz, mert ez a vörös és a kék kyberkristály közötti átmenetet jelzi, és azok, akik a lila színt képviselik, emlékeznek arra, hogy nem minden dolog kettős és sok módja van az Erő értelmezésének. Ezen kívül azt is megtudjuk tőle, hogy Kelleran beceneve "The Bladed Hand" (azaz Pengekezű) lesz, mert az egykezes fénykardstílust vallja, míg a másik szabad kezével az Erőt alkalmazza, akár egyszerre is. Best egyébként a Fülöp-szigeti harcművészetben, az Escrimában járatos, ahonnan az inspirációt vette ehhez.

Forrás: screenrant.com

FRISSÍTÉS: A színész időközben bejelentette, hogy a műsor némi csúszással, június 10-én debütál.

Ahmed Best Instagram

Ahmed Best Instagram Screencap

Ahmed Best Instagram Lightsaber

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo