Nem Jason Isaacsen múlik a Főinkvizítor visszatérése

Grand_Inquisitor.jpg

Katee Sackhoff-nak már megadatott, hogy élőszereplős projektben is eljátssza az animált Star Wars-karakterét, Bo-Katant, és az újabb híresztelések szerint Lars Mikkelsen is csatlakozhat hozzá Thrawn bőrébe bújva. Miután egyes animált karaktereknek már van élőszereplős változata, nyilván minden rajongó azt találgatja, vajon melyik figura lesz a következő. A Lázadókban a Főinkvizítor hangját kölcsönző Jason Isaacs nemrég egy interjúban beszélt, ha úgy adódik, elvállalná élőszereplős változatban is a karakter eljátszását.

"Azt hiszem, a fénykard miatt. Szívesen kezembe venném azt a pörgő fénykardot. A Harry Potter világában az enyém volt a legmenőbb pálca, a Star Wars világában pedig a legmenőbb fénykard" - mondta. [A Potter-filmekben Luciust Malfoyt, Draco apját alakította.]

De megjegyezte, hogy azért a történettől is függne, visszatér-e:

Nyitott vagyok mindenre. Mindig a forgatókönyv a lényeg. Nem akarok csak azért szerepelni, hogy készíthessek néhány fotót és rendezvényekre járhassak. Jó szerepeket szeretek játszani. Amikor az Inkvizítort megszólaltattam, az egy jó szerep volt, és ha egy hasonlóan jó szerepet írnak neki, benne lennék.

A színész azért azt is elmondta, hogy azért azt nem tudja, mennyire bírná elmaszkírozva. Majd ismét aláhúzta, hogy a szkripten múlna, vállalja-e.

Kérdés persze, hogy felajánlhatják-e neki mostanában ezt a lehetőséget. A jelenleg készülő élőszereplős sorozatok közül a Kenobi az, amely olyan időben játszódik, amikor az Inkvizítor még élt, és történetileg értelme is lenne a feltűnésének. Egyelőre azonban nem lehetett arról hallani, hogy vissza akarják-e hozni benne a karaktert, a sorozat esetleges szereplői között sem említették.

Jason Isaacs Portrait

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei