728x79_szukitshu_banner_001.jpg

IX. rész: Pletykák és kiszivárgott képek

Star_wars_episode_ix_logo.jpg

Több pletyka is szárnyra kapott az új trilógia utolsó részének történetével kapcsolatban, emellett pár kiszivárgott a karaktereiről - ezt mind a folytatásban találjátok (a cikk magától értetődően spoileres!).

A történettel kapcsolatban a következőket pletykálják:

- A filmnek állítólag lesz egy westernes beütése.

- A sztori központi eleme valaminek a keresése lesz, ami eldöntheti a háborút. Az egész egy versenyfutás lesz az idővel, hangulatában állítólag Az elveszett frigyláda fosztogatóit idézi. Időnként ezt a keresést nagyobb csatajelenetek szakítják meg - emiatt nagyon nagyszabású a forgatókönyv, még Star Wars-léptékkel mérve is.

- Landonak csak kevés szerepe lesz a filmben, csak ennyit fog csinálni, hogy egy ponton kisegíti a hősöket a keresésben.

- Finn és Poe a film nagy részében együtt harcolnak, majd egy ponton egy ismerős bolygón csatlakoznak Rey-hez és Kylohoz (!) - Kylo ugyanis összefog a hősökkel, miután valami olyan fenyegetés jelenik meg, ami rá is veszélyes (de ez nem jelenti az "átállását", és a többiek nem is bíznak benne)

- a Ren lovagok eddigi hiánya meg lesz magyarázva a filmben: ekkor térnek vissza a "The Beyond" (nagyjából "minden túli") néven emlegetett helyről. [Ez vagy az Ismeretlen Régiókra utal, hiszen a kánonban régóta téma, hogy innen jön valami fenyegetés, ami magyarázná, mitől fél Kylo; vagy az Utóhatás-trilógiában emlegetett "Acolytes of the Beyond" (a magyar fordításban "az Üresség Akolitusai") nevű Sötét Oldal-szektához kapcsolódik valami módon.]

- Kylonak lesznek saját, csak neki és a lovagjainak engedelmeskedő rohamosztagosai, vörös páncéllal, akiket "Sith Trooperek" néven emlegetnek a pletykákban (de ha lesznek is a filmben, nem biztos, hogy így hívják őket). Az ő funkciójuk minden bizonnyal az, hogy Kylo hatalmát biztosítsák a Hux-félékkel szemben.

És végül a képek:

Designs

Ami ezek közül érdekes:

- A "B" kép, amelyen egy olyan droid látható, amely BB-8 társa lesz (ketten együtt kb. olyanok lesznek, mint R2 és C-3PO)

- A "C" és az "E", amelyekről kiderül, hogy Richard E. Grant az Első Rend tisztjét játssza, míg Dominic Monaghan egy ellenálló

- Az "F" kép, amelyről azt spekulálják, hogy ő lehet az a személy, akit Kylo hátba szúrt Rey látomásában

- A "H" és az "I", amelyek Kylo új megjelenéséből adnak ízelítőt [megerősítve a korábbi pletykát, miszerint Kylo összeforrasztja régi maszkját]

Forrás: Making Star Wars / Star Wars News Net

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

8 Hozzászólás

  • Attila2
    2019 febr 23 : 09:08
    Beküldte: Attila2

    Elsőre nem hangzanak rosszul,bár a maszk újbóli felvételét nem tartom jó ötletnek,hisz nem véletlenül vette le az előző részben.Egy új fenyegetés behozása így a fináléra,hát kicsit erőltetettnek tűnik és azt is le kell zárniuk.De én bizakodó vagyok.Én kíváncsi lennék erre a szektára.És hogy lesz-e szerepe a könyveknek amelyeket Rey magával vitt?Arra is kell egy indok,hogy miért nem ölte meg még Huxot.Persze ezeket érdemes fenntartásokkal kezelni.

    1 0
  • SonOfMurglak
    2019 febr 23 : 13:09
    Beküldte: SonOfMurglak

    egyesek a pletykákat úgy "rakták össze", azaz úgy gyúrtak belőlük egy sztorit, hogy a Beyond-ból a Ren lovagok úgy jönnek vissza, hogy Kylo ellen fordultak. talán találnak ott valami Sötét ereklyét amitől erősebbek lesznek vagy ilyesmi. és ezért segít a hősöknek Kylo mert ő is üldözött lesz.

    0 0
  • Attila2
    2019 febr 26 : 14:28
    Beküldte: Attila2

    Ez nem is egy rossz ötlet.

    1 0
  • Gyeze
    2019 febr 23 : 09:54
    Beküldte: Gyeze

    Szerintem jó ötlet, hogy a maszkot újra összerakja. Hiszen csak azért vette le és törte össze, mert Snoke úgymond kicikizte miatta. És hát ez az érzékeny szívű Kylonak nem tetszett 08 Most pedig ő a főnök, azt csinál amit akar 01
    Ez a titokzatos külső fenyegetés nekem tetszik, a Legendákban is nagyon felcsigázott, mikor egy-egy könyvben említést tettek róla.

    0 0
  • Attila2
    2019 febr 23 : 10:11
    Beküldte: Attila2

    Persze,ez jó ötlet,csak így az utolsó részre behozni elég nagy kockázat,hisz ki is kell bontani,emellett az eddigi szálakat is el kell varrni.

    1 0
  • Gyeze
    2019 febr 23 : 11:06
    Beküldte: Gyeze

    Én abban reménykedek, hogy majd a soron következő spinoffokban vagy az új trilógiákban bontakozik ki. Ezzel vezetnének fel egy teljesen új saga-t, amihez a Skywalkereknek nincs köze és mondjuk a IX. rész vége se lenne happy end 08

    0 0
  • Darth DNS
    2019 febr 24 : 13:52
    Beküldte: Darth DNS

    Ha ez a keresés dolog igaz, akkor tényleg lesz új McGuffin...

    0 0
  • Steery
    2019 márc 03 : 18:47
    Beküldte: Steery

    Ez az első SW film, amit egyáltalán nem várok és nem vagyok rá kíváncsi. A VII. és VIII. után valahogy nem tud érdekelni, mi következik...

    0 0

  • Darth Law

    Képregények

    Sőt, a múltkori szavazás alapján még a Kanan is törlésre kerülhet.
    Írta: Darth Law 2 hete
  • Kira

    Képregények

    Valamint szeretném jelezni, hogy mivel a jelenleg még fent lévő képre[tovább...]
    Írta: Kira 3 hete
  • Kira

    Képregények

    Közérdekű közlemény akkor: A képregények fordításával foglalkozó embe[tovább...]
    Írta: Kira 3 hete
  • Steery

    Fan-made (vicces, komoly, stb.)

    Nem akadtam fenn, hanem észrevettem ezeket a dolgokat.Itt egy 5 perce[tovább...]
    Írta: Steery 3 hete
  • silentblade

    Képregények

    köszi de ez meg van.de én a cassian és k2so ra és az utolsó jedik fil[tovább...]
    Írta: silentblade 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

  • Vendégek: 77
  • Tagok: 0
  • Összes tag:436
  • Legújabb:Adam Papp
  • Legtöbb online:187
    Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56