IX. rész: Pletykák és kiszivárgott képek

Star_wars_episode_ix_logo.jpg

Több pletyka is szárnyra kapott az új trilógia utolsó részének történetével kapcsolatban, emellett pár kiszivárgott a karaktereiről - ezt mind a folytatásban találjátok (a cikk magától értetődően spoileres!).

A történettel kapcsolatban a következőket pletykálják:

- A filmnek állítólag lesz egy westernes beütése.

- A sztori központi eleme valaminek a keresése lesz, ami eldöntheti a háborút. Az egész egy versenyfutás lesz az idővel, hangulatában állítólag Az elveszett frigyláda fosztogatóit idézi. Időnként ezt a keresést nagyobb csatajelenetek szakítják meg - emiatt nagyon nagyszabású a forgatókönyv, még Star Wars-léptékkel mérve is.

- Landonak csak kevés szerepe lesz a filmben, csak ennyit fog csinálni, hogy egy ponton kisegíti a hősöket a keresésben.

- Finn és Poe a film nagy részében együtt harcolnak, majd egy ponton egy ismerős bolygón csatlakoznak Rey-hez és Kylohoz (!) - Kylo ugyanis összefog a hősökkel, miután valami olyan fenyegetés jelenik meg, ami rá is veszélyes (de ez nem jelenti az "átállását", és a többiek nem is bíznak benne)

- a Ren lovagok eddigi hiánya meg lesz magyarázva a filmben: ekkor térnek vissza a "The Beyond" (nagyjából "minden túli") néven emlegetett helyről. [Ez vagy az Ismeretlen Régiókra utal, hiszen a kánonban régóta téma, hogy innen jön valami fenyegetés, ami magyarázná, mitől fél Kylo; vagy az Utóhatás-trilógiában emlegetett "Acolytes of the Beyond" (a magyar fordításban "az Üresség Akolitusai") nevű Sötét Oldal-szektához kapcsolódik valami módon.]

- Kylonak lesznek saját, csak neki és a lovagjainak engedelmeskedő rohamosztagosai, vörös páncéllal, akiket "Sith Trooperek" néven emlegetnek a pletykákban (de ha lesznek is a filmben, nem biztos, hogy így hívják őket). Az ő funkciójuk minden bizonnyal az, hogy Kylo hatalmát biztosítsák a Hux-félékkel szemben.

És végül a képek:

Designs

Ami ezek közül érdekes:

- A "B" kép, amelyen egy olyan droid látható, amely BB-8 társa lesz (ketten együtt kb. olyanok lesznek, mint R2 és C-3PO)

- A "C" és az "E", amelyekről kiderül, hogy Richard E. Grant az Első Rend tisztjét játssza, míg Dominic Monaghan egy ellenálló

- Az "F" kép, amelyről azt spekulálják, hogy ő lehet az a személy, akit Kylo hátba szúrt Rey látomásában

- A "H" és az "I", amelyek Kylo új megjelenéséből adnak ízelítőt [megerősítve a korábbi pletykát, miszerint Kylo összeforrasztja régi maszkját]

Forrás: Making Star Wars / Star Wars News Net

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo