IX. rész: Matt Smith szerepe és Leia karaktere

Star_wars_episode_ix_logo.jpg

Oscar Isaac a Daily Beastnek mesélt Leia IX. részbeli szerepéről. Azt már eddig is tudtuk, hogy Carrie Fisher halála után sem írták ki Leia karakterét: maga a rendező jelentette be, hogy a VII. részhez forgatott, de végül kivágott felvételeket használva hozzák vissza Leia karakterét. Isaac most ezzel kapcsolatban mondta el, hogy szerinte nagyon szépen sikerült kezelni a helyzetet a filmben, és méltó módon zárták le Leia történetét. Hangsúlyozta, hogy a Carrie által feledhetetlenné tett karakternek fontos szerepe lesz a IX. részben.

A folytatástrilógia utolsó részével kapcsolatban nemrég egy pletyka is elindult - mivel esetleges spoilerről van szó, erről a folytatásban olvashattok.

A The Weekly Planet Podcastet keresték meg azzal az infóval, hogy Matt Smith állítólag a fiatal Palpatine-t alakítja a filmben. Arról nem szólt a híresztelés, hogy ez flashback(ek)et jelent, esetleg egy Palpatine-klónt, így csak találgathatunk. De ez egyelőre szigorúan pletykaként kezelendő, nem biztos értesülés!

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo