Itt az új VR-játék betekintője

galaxysedge.png

Pár hónapja hírként közöltük, hogy a Vader Immortalt is jegyző ILMxLAB új VR-játékkal fog jelentkezni Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge néven az Oculus platformra, ami nevéből adódóan a Galaxy's Edge kalandparkhoz fog kapcsolódni. Most a játékfejlesztő cég videó formájában összedobott egy ízelítőt, hogy mire is számíthatnak a játékosok.

 

Benne napvilágra került, hogy Az utolsó Jedik után játszódó játék egyik főkaraktere a hataloméhes quarren Tara Rashin (hangja Debra Wilson, aki Cere Jundát alakította a Jedi: Fallen Orderben), Az ébredő Erőben feltűnt Guaviai Halálbanda vezére lesz. Egy másik, viccesebb, szintén idegen fajba tartozó karaktert is megneveztek: ő a Solo: Egy Star Wars-történet című filmben is feltűnt azumel fajba tartozó Seezelslak (őt Bobby Moynihan szólaltatja meg, aki Orka hangja is volt az Ellenállás animációs sorozatban), aki történeteket fog mesélni. A mi karakterünk pedig egy droidjavító technikus lesz, aki egy kalóztámadás következtében a Batuura zuhan hajójával.

 

A játék rendezője, Jose Perez III elmondása szerint ugyanazokkal a koncepciós művészekkel dolgoztak együtt, akik az ILM-nél és a Lucasfilmnél is letették névjegyüket. Ezen kívül Alyssa Finley senior producertől azt is megtudhattuk, hogy a játék abszolút klasszikus Star Wars-stílusban fog kezdődni.

 

Forrás: thedirect.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo